Şimdi Ara

Beyler Şu Dosyayı Pc den Silemiyorum!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sitesinin birine girdim sonra windows sanırım antivirüs 2009 die bi program yükledi..Windowsa ait bir program..Program kaldır seçeneğine tıkladığım zaman program orada yok..Program files kalsörünün içine baktığımdada sadece bir tane dosya var ve silinemiyor..Nasıl kaldırcaz bunu..Pcyi her açtığımda 3-4 tane sayfa açıp pcyi kendiliğinden tarıyor..

• Safe Mod'da açıp silmeyi dene?
  • Onu nasıl yapıcaz..,
    http://purchase-soft.com/order_xp.php?ver=880488 şu siteye bi girin..Dediğim şey bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 16 Ağustos 2008; 19:40:17 >
  • up
  • O program falan değil virüsün ta kendisi. Çok zekice bir fikir. Bi virüs programıyla (IE antivirüs olmayan) tarat. O bulup siliyor zaten. Bende virüs programı sanıp yarım saat key aramıştım.
  • Awastla tarıyorum fakat awast bişey bulmaıyor..Başka bir yolu yok mu bunun???
  • Bana denk gelen farklı bir versiyonuydu sanırım. Internet Explorer Antivirüs (IE Antivir) olarak geçiyordu. Ama senin olayla aynı. Kafasına göre sayfa açıyor, girdiğin sayfayı kapatıyordu, virüs buldum keyi gir sileyim hepsini diyordu. Nod 32 ile hallettim ben. Anti-Stealth etkinken.

düzeltme: Yanlış hatırlamışım arkadaş, Nod 32 değil SuperAnti Spyware ile hallettim. Bu programı yükle bulup siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 16 Ağustos 2008; 20:06:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.