Şimdi Ara

Beyler steam level sorunu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler 5 dolar yukle diyor 0 levelden cikmak icin 1 lira vs atsak olmazmi? yan hesap, ana hesap kart setleri var kullanmadigim atip 10 20 lvl olmak istiyorum

Yeni hesaplar Steam'in bütün özelliklerini kullanmada kısıtlıdır. Steam mağazasında $5.00 harcadığınızda veya Steam cüzdanınıza $5.00 eklediğinizde Steam'in tüm özelliklerine erişebileceksiniz. Erişemeyeceğiniz bazı özellikler şunlardır:

• Levelle alakalı bi durum değil o. Steam yeni hesapları kısıtlıyor ve steam üzerinden 5 dolar harcamaya zorluyor. Her türlü o 5 doları yüklemek zorundasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neboland

Levelle alakalı bi durum değil o. Steam yeni hesapları kısıtlıyor ve steam üzerinden 5 dolar harcamaya zorluyor. Her türlü o 5 doları yüklemek zorundasın

yükledim 11 level oldum. simdi o 20 lira ziyan olmasin diye skin alip ana hesaba atar ordan satarim dedim pazar yasagi verdi. kaldi oyle 20 lira adam gibi oyunda yok 20 liraya
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    1 ay takas banı bitmesi gerekir pazardan skin almanız için. İsterseniz key alın o keyleri 1 hafta sonra forumda satın nakite dönüştürmüş olursunuz. Veya oyun alıp diğer hesabınıza Arkadaşa hediye/GİFT olarak gönderin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

1 ay takas banı bitmesi gerekir pazardan skin almanız için. İsterseniz key alın o keyleri 1 hafta sonra forumda satın nakite dönüştürmüş olursunuz. Veya oyun alıp diğer hesabınıza Arkadaşa hediye/GİFT olarak gönderin.

Bildiginiz guzel bir oyun varmi 20 tl ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyX_X kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam.

Yorum atan diğer şahıslar daha iyi bilir. 20 lira düşük bir bütçe sonuçta.

Beyler steam level sorunu?

EDİT: ÇİZİLDİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 21 Ağustos 2017; 17:10:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.