Şimdi Ara

!!!Beyler Sow Gidiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

http://www.youtube.com/watch?v=kRkN27phsBI
    http://www.fanatik.com.tr/moussa-sowa-liverpooldan-35-milyon-tl_3_Detail_476_290851.htm
    http://thekop.liverpoolfc.com/_Moussa-Sow-for-liverpool/blog/5462716/173471.html

Arkadaşlar sadece 2. link güncel :) Fevri bir hareketle haberden yola çıkarak araştırırken 1 ve 3. linkleri güncel zannettim kusura bakmayın:) Ama adamlar Sow için kararlı gibi gözüküyor o kesin.

• Sow ve stoch' un şu takımdan en kısa zamanda gitmesini istiyorum. aykut bu adamları haketmiyor. yani o kapasitede bir adam değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Sow ve stoch' un şu takımdan en kısa zamanda gitmesini istiyorum. aykut bu adamları haketmiyor. yani o kapasitede bir adam değil.

Stoch para kazandırıp gitmesini isterim ama sow giderse naparız
  • quote:

quote:

Sow ve stoch' un şu takımdan en kısa zamanda gitmesini istiyorum. aykut bu adamları haketmiyor. yani o kapasitede bir adam değil.

Stoch para kazandırıp gitmesini isterim ama sow giderse naparız

şimdi ne yapıyoruz ki
  • Sow'u satıp Emenike'yi alırlarsa sesimi çıkarmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Sow'u satıp Emenike'yi alırlarsa sesimi çıkarmam

Hiç riske girmesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Sow'u satıp Emenike'yi alırlarsa sesimi çıkarmam

Hiç riske girmesek

Bırak alalım almıyozda noluyor anasını satim. Hem benim kişisel fikrim Emenike gelsin Karabükteki oyununu oynasın şampiyon yapar bizi her sene o kadarda iddialıyım.
  • sow Aykut hocanın oyun sistemine uymuyor. zira yetenekli ve çevik adam.
    aykut hocamıza gol atan değil ilerde pres yapan defansa yardım edecek ve at gibi koşacak forvet lazım.
    gol atmakla ilgimiz yok. aykut hocamıza göre gol nasıl olsa bi şekilde oluyor.
    hücum organizasyonu saçma bişey. daha çok defans yapılmalı ki gol yemeyelim ee ne de olsa gol yemezsen yenilmezsinde.
    tam bize layık bir TD. çok şükür bu senede küme düşmeyeceğiz
    zaten sow'u da o almamıştı, F. Şahenk hediye etmişti di mi? hem kim isterki sow gibi adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

sow Aykut hocanın oyun sistemine uymuyor. zira yetenekli ve çevik adam.
    aykut hocamıza gol atan değil ilerde pres yapan defansa yardım edecek ve at gibi koşacak forvet lazım.
    gol atmakla ilgimiz yok. aykut hocamıza göre gol nasıl olsa bi şekilde oluyor.
    hücum organizasyonu saçma bişey. daha çok defans yapılmalı ki gol yemeyelim ee ne de olsa gol yemezsen yenilmezsinde.
    tam bize layık bir TD. çok şükür bu senede küme düşmeyeceğiz
    zaten sow'u da o almamıştı, F. Şahenk hediye etmişti di mi? hem kim isterki sow gibi adamı.

Aykut Kocaman İtalyanların tükenmiş neslini devam ettirecek yegane kişi. Full Defans arada bir yapılamayan kontralarla rakibi gafil(!) avlamak.

• quote:

Bunu yazmaya girdim, Sow umarım transfer olur ve kendini kurtarır. Bizde gider teknik direktörümüze uygun olarak WEBO ve Nobre'yi alırız.
  • Niye gitsinler ya takımdan şaşırdınız siz iyicene ha!

Gidicek biri varsa oda aykut kocaman olur gitmesini istiyorsanız gidin onu protesto edin yok çok iyiler fenerbahçe onlara engel diyerek Niye yıldız oyuncuları gönderilmesini istiyorsunuz...

İyi zaten birşey başaramıyoruz eldekilerde gitsin küme düşelim bumu istek ?
  • Ya ne kadar saçma sapan yorum yapıyorsunuz yok sow gitsin , yok stoch gitsin oldu olacak ligden çekilelim.
  • fanatik sow bi sezonda 120 gol atsın 10m yukarısı vermezler arda şanstı bizim ligi

azeri liginden farksız görüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Elina

fanatik sow bi sezonda 120 gol atsın 10m yukarısı vermezler arda şanstı bizim ligi

azeri liginden farksız görüyorlar

Şakacı seni. İleriye dönük bir oyunda Sow nasıl gol atar hayal etmeye çalış. Gerçi bir Burak ya da Umut olamaz
  • elimizdeki iyi adamları tutamıyoruz oynatamıyoruz saha içi ve saha dışında yalnız bırakıyoruz. Adamlar bir de üstüne iyi bir takımdan ingiltere ispanyadan teklif alınca durmaz tabi ki.
  • Sow'u gönderirseniz ondan daha iyi kimi alacaksınız ? 20 milyon euro ve üzeri teklif gelirse iş değişir,ederini bulur.
  • Sow'da giderse tam şenlik olur bizim takım
    Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Sow'u gönderirseniz ondan daha iyi kimi alacaksınız ? 20 milyon euro ve üzeri teklif gelirse iş değişir,ederini bulur.

daha iyisini isteyen mi var :)

sayın kocamanın amacı futbolculardan takım kurmak değil betonlardan duvar örmek, o yüzden rahatlıkla sowu sattırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Sow'u gönderirseniz ondan daha iyi kimi alacaksınız ? 20 milyon euro ve üzeri teklif gelirse iş değişir,ederini bulur.

daha iyisini isteyen mi var :)

sayın kocamanın amacı futbolculardan takım kurmak değil betonlardan duvar örmek, o yüzden rahatlıkla sowu sattırır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.