Şimdi Ara

Beyler ŞL gelirleri bizde rahat olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/07/20/ceza-seneye

Sabah gitmiş CAS kararlarıyla ilgili Deniz Tolga Aytöre ile Şekip Mosturoğlu'na sormuş bu olay nedir? ne değildir açıklayın diye bugün gazetelerde çıkar büyük ihtimal bu haberi görürseniz korkmayın diye yazıyorum haberin içinden önemli kısımlar şunlar;

quote:

UEFA Tahkim Kurulu kararında 'Next season' (Gelecek sezon) ibaresi var. Bunun anlamı; şayet CAS kararı onarsa, cezanın gelecek sezondan itibaren uygulamaya gireceğidir.

F.Bahçeli bir yönetici ve hukukçu olarak söylüyorum; ve bunu UEFA Tahkim Kurulu kararına bakarak söylüyorum. Fenerbahçe bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olacaktır. Ceza önümüzdeki sezondan itibaren yürürlüğe girecek, tabii onanırsa.

Böyle bir şey yok. Fenerbahçe bu sezon Avrupa Kupaları'na katılacak. Ceza kalkarsa gelecek sezon da katılacak. Ceza onanırsa, iki sezon Avrupa'da olmayacağız.

Şekip Mosturoğlu'na da "Peki neden hızlandırılmış duruşma talebi var. Madem F.Bahçe bu sezon her şartta Avrupa'da o zaman dava da zaman içine yayılabilirdi. Neden 28 Ağustos'ta görülecek" diye sorduk. İşte cevabı:
    UEFA ile takvim anlaşması yaptık. UEFA bu tarihi önerdi biz de kabul ettik. Bu UEFA'nın PR çalışması diye düşünüyorum. Diğer ülke Federasyonlarına ve üye ülkelerine şu mesajı vermek istemiş olabilir. Ben her olayın takipçisiyim, sorunların en kısa zamanda çözülmesini istiyorum. Davanın yavaş ilerlemesinin ya da hemen görülmesinin bir anlamı yok. Sonuçta F.Bahçe bu sezon Avrupa'da mücadelesini verecek. Eğer dava sonunda ceza onanırsa gelecek sezondan itibaren cezasını çekecek.

Ancak UEFA'nın sitesinde verdiği kura haberinin en altında küçük bir not var;

quote:

* The participation of Fenerbahçe SK in the 2013/14 UEFA Champions League and/or 2013/14 UEFA Europa League is subject to the final decision of the CAS.

Bu not diyorki Fenerbahçe SK'nın 2013/14 Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'ne katılması hakkındaki son kararı CAS verecektir yani erteleme gibi bir olay söz konusu değil FB Play-offları geçer sonra Cas men eder ve yine tek temsilci olarak tüm gelirleri alırız ligdeki dominasyonumuzda son sürat devam eder içiniz rahat olsun renktaşlarım.

Dipnot1: FB bu davadan sonra tazminat davasıda açamayacak yani hiç bir şekilde 2 sene gelir elde edemeyecekler ve bizim önümüzde bir engel olmayacak.
    Dipnot2: Bu konuda herhangi bir tahrik yoktur sadece GS taraftarlarını ŞL gelirleri hakkında bilgilendirmek için açılmıştır.
    Dipnot3: @melihsabanoglu kaynaktır derleme benim
    Dipnot4: Allah Fenerbahçeli kardeşlerimede sabır versin.

@genc-er

imza mı diyordun?

• ohhh kaç gündür uyuyamiyordum bu mesajı görünce rahatladım gidip uyayim bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla cas'mayalım kendimizi ne olursa olsu.

• FB her türlü patlayacak ve ceza alacak
    Bu sene gidemedikleri gibi önümüzdeki 2 senede gidemicek. AY kendine 1 aylık bir süre kazandırdı kendi aklınca yalan yanlış haberlerle taraftarını yine kandırdı

• Ceza olmasa bile o Play-Off'ta elenme ihtimalleri yüksekti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

FB her türlü patlayacak ve ceza alacak
    Bu sene gidemedikleri gibi önümüzdeki 2 senede gidemicek. AY kendine 1 aylık bir süre kazandırdı kendi aklınca yalan yanlış haberlerle taraftarını yine kandırdı

Aziz yıldırım gizli galatasaraylı diyorum bence mason Adam sırf feneri çökertmek için herşeyi yapıyor

• YALAN HABER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikesi En Az Olan Ülke Söyleyin
    11 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam kardeş,muazzam bir araştırma
  • Aga zaten klübümüz bütçe yaparken ŞL gelirlerini 25 Milyon Euro olarak hesapladı. Bu parayı Fenerbahçe katılsada 2. Tur'a kaldığımız zaman alacaktık. Fenerbahçe Katılamazsa ŞL'ye kazanacağımız gelir 30-35 hatta geçen seneki Çeyrek final gibi bir başarı ötesi olursa 35 Milyon Euro üstü olacaktır. Bunu dert etmeye gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.