Şimdi Ara

beyler skyrim acil sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kurt adam oldum bi işte kurtun kolunu kesti yaşlı dede onu içtim kurt oldum her neyse oyunda oynarken 'kurt olarak' ses gelmiyor

• yani sadece kurt iken kurtun sesi gelmiyor kılıç sallarken bağırıyorsun ya aaaarghhh diye burada hiç bişi yok
  • beyler bilen yok mu
  • şimdi şöyle bi baktım daha dikkatli benim çoğu şeyde ses çıkmıyor kurtlar'da büyü yaparken maden kazarken vs
  • yanlış yere mi yazdım acaba internette her yere baktım bulamadım yok mu bilgisi olan acaba
  • beko843 B kullanıcısına yanıt
    skyrim ana konuya yazarsan daha hızlı cevap alabilirsin :)

herneyse oyunun korsansa bazı animasyonlar, animasyonlara ait sesler yüklenmemiş kopyalanmamış olabilir. eğer cdcilerden aldıysan oyunun boyutunu küçültmek için oyunun seslerini çıkarmış olabilirler. öyle birşey yoksa ayarlara / ses ayarlarına gir. ordaki seviyeleri kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xloader

skyrim ana konuya yazarsan daha hızlı cevap alabilirsin :)

herneyse oyunun korsansa bazı animasyonlar, animasyonlara ait sesler yüklenmemiş kopyalanmamış olabilir. eğer cdcilerden aldıysan oyunun boyutunu küçültmek için oyunun seslerini çıkarmış olabilirler. öyle birşey yoksa ayarlara / ses ayarlarına gir. ordaki seviyeleri kontrol et.

çözümü ney peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    neyin çözümünü soruyosun?

*ses ayarları bölümünden ses seviyelerini kontrol ettin mi? belki oradan kısıktır.
    *oyunun korsan mı? kurarken hatalı kurulum olmuştur yada "rip" diye tabir edilen ultra sıkıştırılmış bir oyun aldıysan oyun seslerini silmiş olabilirler. bu durumda ya yeni bir cd alacaksın, yada internetten temiz bi versiyon indireceksin (ki en sağlam yöntem budur)
  • xloader kullanıcısına yanıt
    hocam dünden beri deli çıktım haftaiçleri çalışıyorum oyunu bitirdim ben breton ile ama direk anaquestleri yaparak şimdi şöyle biraz gezeyim dolaşayım dedim bu sorunu fark ettim iyice can sıktı bu ya
  • yani demek istedğim düzgün ses dosyasını bulamazmıyız internet üzerinden ben aradım hep ama bulamadım bir türlü
    aynen ufak hatalar belki çoğu kişi farketmez bile ama insan takıntılı olunca oynayamıyo bende öyleyim :) bi bak, eğer sadece kurtadam seslerinde bi sıkıntı varsa oyun dosyaları eksik veya bozuktur. bunu düzeltmek için ya oyunu yeniden kuracaksın yada yenisini indirip kuracaksın. ama oyunda hiç ses yoksa, yada müzik sesi geliyo ama karakter sesi falan gelmiyosa oyun içinde esc - settings - audio - oradaki tüm çubukları sağa doğru çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xloader

aynen ufak hatalar belki çoğu kişi farketmez bile ama insan takıntılı olunca oynayamıyo bende öyleyim :) bi bak, eğer sadece kurtadam seslerinde bi sıkıntı varsa oyun dosyaları eksik veya bozuktur. bunu düzeltmek için ya oyunu yeniden kuracaksın yada yenisini indirip kuracaksın. ama oyunda hiç ses yoksa, yada müzik sesi geliyo ama karakter sesi falan gelmiyosa oyun içinde esc - settings - audio - oradaki tüm çubukları sağa doğru çek.

yok öyle değil sadece bazı şeyler gelmiyor ya ne saçma şey abi bu benim şimdi bunu yeniden internetten indirmem 1 günü mü alır ya111

• sorunun tek çözümü doğru düzgün oyunu yüklemek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.