Şimdi Ara

Beyler Sizce Sistemim Nasıl ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran Kart: Amd Sapphire Radeon hd 6790
    Ram: Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz
    İşlemci: Amd Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3600+
    Power : 500watt

Sizce nasıl özellikler ? Ve gta4 gibi oyunları kaldırırmı sizce ?

• Ekran kartının kalitesi tartışılmaz güncel oyunları sorunsuzca çalıştıracaktır hatta full ayarlarda bile çalıştıracak bi model...Ancak işlemcin yetersiz...Amd nin yeni işlemci ailesi fx lerin çıkışıyla 4 ve 6 çekirdekli modellerinde fiyatlar aşağı inmeye başladı 250 lira gibi bi rakama 1090t ikinci el çok kolay bulabilirsin ayrıca sıfır istiyorum dersen de 1090t nin fiyatı 350 lira civarına kadar düştü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archenik

Ekran kartının kalitesi tartışılmaz güncel oyunları sorunsuzca çalıştıracaktır hatta full ayarlarda bile çalıştıracak bi model...Ancak işlemcin yetersiz...Amd nin yeni işlemci ailesi fx lerin çıkışıyla 4 ve 6 çekirdekli modellerinde fiyatlar aşağı inmeye başladı 250 lira gibi bi rakama 1090t ikinci el çok kolay bulabilirsin ayrıca sıfır istiyorum dersen de 1090t nin fiyatı 350 lira civarına kadar düştü...

hmm tamam saol ama suan su 2sinden birini alabilirm ya
    Amd Athlon X2 250+ 3.0 Ghz Soket AM3 İşlemci
    AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Socket AM3 İşlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

quote:

Ekran kartının kalitesi tartışılmaz güncel oyunları sorunsuzca çalıştıracaktır hatta full ayarlarda bile çalıştıracak bi model...Ancak işlemcin yetersiz...Amd nin yeni işlemci ailesi fx lerin çıkışıyla 4 ve 6 çekirdekli modellerinde fiyatlar aşağı inmeye başladı 250 lira gibi bi rakama 1090t ikinci el çok kolay bulabilirsin ayrıca sıfır istiyorum dersen de 1090t nin fiyatı 350 lira civarına kadar düştü...

İki işlemcide iyi işlemcilerdir ancak bi gerçek varki Ekran kartın gerçek anlamda 4/4 lük ekran kartı ve bi iki işlemci de yanında sönük kalacaktır...Ama bu iki işlemciden birini almak istiyorum dersen AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Socket AM3 bu daha akla yatkın bi model...

• bence şuankileri kullanmaya devam et para biriktir biraz daha iyi bişey al sonra pek fark yoktu deme illa bişey alıcam diye
  • quote:

quote:

quote:

İki işlemcide iyi işlemcilerdir ancak bi gerçek varki Ekran kartın gerçek anlamda 4/4 lük ekran kartı ve bi iki işlemci de yanında sönük kalacaktır...Ama bu iki işlemciden birini almak istiyorum dersen AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Socket AM3 bu daha akla yatkın bi model...

tamam yada makarnacanavarının dedigini yapıp biraz daga biriktirip
    Amd Phenom II X2 565 3.4Ghz Soket AM3 Black Edition İşlemci
    AMD Phenom II X4 850 3.3GHz Soket AM3 İşlemci
    AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 Black Edition
    Su 3ünden birini belkide alırım sizce hangisini tavsiye edersiniz ve anakartıma uyarmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam yada makarnacanavarının dedigini yapıp biraz daga biriktirip
    Amd Phenom II X2 565 3.4Ghz Soket AM3 Black Edition İşlemci
    AMD Phenom II X4 850 3.3GHz Soket AM3 İşlemci
    AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 Black Edition
    Su 3ünden birini belkide alırım sizce hangisini tavsiye edersiniz ve anakartıma uyarmı

Kesinlikle AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 Black Edition Almalısın...Hem çarpanı açık olduğu için oc değerleri daha iyi hemde tampon bellek miktarı diğer işlemcilere nazaran daha yüksek...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci için birşey sölemiyeceğim arkadaşlar yorum yapmış fakat yerinde olsam powerımı güçlendirirdim
  • power gerçekse sorun olmaz ama işlemci mutlaka değişmeli o sistemde olmamış
    phenomII X4 955 yakışır... tabi biraz daha para koyup 1090t almak en mantıklısı olur .fiyatlar dahada düşecek beklemeni tavsiye derim
    bu işler aceleye gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn666 -- 14 Kasım 2011; 17:28:58 >
  • bence gayet güzel kardeşim sorun yaşayacağını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

bence gayet güzel kardeşim sorun yaşayacağını sanmıyorum

6790 ekran kartı oyunlarda sorun çıkarmaz ama işlemci GTA4 te çakılacaktır.hatta saints row 2 de bile sorun yaşatır.
    denemesi bedava arkadaş oyunu kurup yazsın buraya sonuçları.Bakalım sorun çıkıyormu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn666 -- 14 Kasım 2011; 17:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn666

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.11

bence gayet güzel kardeşim sorun yaşayacağını sanmıyorum

6790 ekran kartı oyunlarda sorun çıkarmaz ama işlemci GTA4 te çakılacaktır.hatta saints row 2 de bile sorun yaşatır.
    denemesi bedava arkadaş oyunu kurup yazsın buraya sonuçları.Bakalım sorun çıkıyormu...

oyun genellikle ekran kartını ilgilendirmez mi kardeşim...
  • genellikle evet ama herzaman değil bahsettiğim oyunlarda ve çoğu strateji oyunlarında işlemciye yüklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn666 -- 14 Kasım 2011; 17:54:38 >
  • Beyler işlemci olarak bunu almayı dusunuyorum
    AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Soket AM3 Black Edition ama suan bide kafamda
    Amd Phenom II X6 1100T 3.3Ghz Soket AM3 Black Edition İşlemci
    var ama fiyatı fazla onun icin biraz dusünim ögle alim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 14 Kasım 2011; 22:49:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.