Bildirim
BEYLER SİZCE BU PSP ALINIR MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yıl 2013 olmuş vita al artık. -
SONY NİN İNANILMAZ TEKNOLOJİ GÜCÜ İLE ÜRETİLEN PSP SLİM İNCE MODELİYLE SİZLERLE,, -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâl
yıl 2013 olmuş vita al artık.
+yan yatmamış sekiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam vita daha daha cazipte,bu pspnin olayını merak ettim sadece
quote:
Orijinalden alıntı: Mickey~
SONY NİN İNANILMAZ TEKNOLOJİ GÜCÜ İLE ÜRETİLEN PSP SLİM İNCE MODELİYLE SİZLERLE,,
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
beyler bu psp yi takip ediyorum kaç gündür,fiyatıda ucuz geldi.Satıcıya içindeki oyunları sordum,mesaj gelince konuya eklerim,eğer psp sahibi olmayan varsa bu konu onlarada yararlı olabilir belki.
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
alacaksan 3004 al -
quote:
beyler bu psp yi takip ediyorum kaç gündür,fiyatıda ucuz geldi.Satıcıya içindeki oyunları sordum,mesaj gelince konuya eklerim,eğer psp sahibi olmayan varsa bu konu onlarada yararlı olabilir belki.
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
o parayaı ona verceğime gider ikinci el vita alırım
-
eskide kaldı ama pspler arasında en güzel model bu bende bundan vardı diğerlerinide kullandım ama bu en güzeli -
oyun çıkmıyor eskilerini oynayacaksan al. ps1 emülatörüyle akarsın. -
psp alacağıma nintendo ds alırım
(pspm var nintendo ds im yok bu arada) -
psp ye 300tl verilmez -
quote:
Haklısında vitanın da elle tutulur düzgün bir oyunu yok, oyun icin alıcaksınız ds kadar olmasada psp sizi tatmin eder, kırılmıs olmasıda cabası0 alma bence parana yazık olur zor satarsın, 150-200 arası temiz 2.el bulabilirsin forumdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 28 Aralık 2012; 16:55:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: naqıo
quote:
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
2.el vita alıp tursusunu kurarsın hocam sony tarihindeki en büyük fiyaskolardan biri vitadır kendisi bile destek vermiyor exclusive oyunlarıyla umarım sony beni utandırır ne diyim ne kadar nintendocu da olsam sony olmadan olmaz
-
Boşver alma 1 ay sonra sıkılır atarsın bir kenara -
Olum vita çıkalı 1yıl olcak psp düşünenler var hala. Vita al tadını çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sana 250 liraya satayım. Ekranında aldığım günden beri jelatin var. Yanında 25 tane falan cd içinde oyun almıştım onları da veririm istersen yalnız eski oyunlar yenilerini direk indirip içine atıyorsun zaten. İstanbuldaysan elden bakarsın hoşuna giderse alırsın. -
Vita al diyenler amma biliyosunuz ya adamın belki o kadar bütcesi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: GentlemanJack
quote:
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
alacaksan 3004 al
hocam aradaki fark ne oluyor tam olarak ?
quote:
quote:
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
hocam 300 liraya vita ikinci el var mı ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: elektrikçi&şakirt
eskide kaldı ama pspler arasında en güzel model bu bende bundan vardı diğerlerinide kullandım ama bu en güzeli
hocam nasıl memnun kalmış mıydınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kaancer
oyun çıkmıyor eskilerini oynayacaksan al. ps1 emülatörüyle akarsın.
hocam metal gear solid,god of war falan varsa sıkıntı olmaz benim için .
quote:
Orijinalden alıntı: Wessaur
quote:
Haklısında vitanın da elle tutulur düzgün bir oyunu yok, oyun icin alıcaksınız ds kadar olmasada psp sizi tatmin eder, kırılmıs olmasıda cabası0 alma bence parana yazık olur zor satarsın, 150-200 arası temiz 2.el bulabilirsin forumdan.
hocam benim abim alacakmış,o cok titizdir bu konuda,bende ısrar ettim ama akşam gene konuşacağız,forumun ikinci el yerine çok güveniyorum,daha önce iphone 4 almıştım.
Toplu alıntı yaptım beyler,cevaplarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe
Ben sana 250 liraya satayım. Ekranında aldığım günden beri jelatin var. Yanında 25 tane falan cd içinde oyun almıştım onları da veririm istersen yalnız eski oyunlar yenilerini direk indirip içine atıyorsun zaten. İstanbuldaysan elden bakarsın hoşuna giderse alırsın.
hocam keşke alabilsem sizden keşke ona buna gitceğine size gitse para ama gelin abime anlatın işte,illa sıfır diyor.
quote:
Vita al diyenler amma biliyosunuz ya adamın belki o kadar bütcesi yok
hocam vitayı bende almayı aklıma getirdim de işte arkadaşlar beni yanlış anladılar zaten bende bir şey alıncaksa en son modeli alınması taraftarıyım ama bu model daha iyi dedikleri için bu modele karar kıldım,o yüzden danışmak istedim ama herkes vitada vita diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 28 Aralık 2012; 17:08:59 >
-
arkadaşlar konuda kirlilik olmasın diye alıntıladım,o değilde amma hocam yazmışım ya
önerilerinizi bekliyorum,çok teşekkür ederim yazanlara. -
quote:
quote:
quote:
Cihaz sıfır.
İlan linki:
TIKLAYIN
2.el vita alıp tursusunu kurarsın hocam sony tarihindeki en büyük fiyaskolardan biri vitadır kendisi bile destek vermiyor exclusive oyunlarıyla umarım sony beni utandırır ne diyim ne kadar nintendocu da olsam sony olmadan olmaz
Heee tabi daha bir senesini doldurmadan 1000 oyun çıkacaktı.Çıkışı ile en fazla oyun çıkan konsolda vitadır, onu da bir kenara not alalım.Sony destek vermiyor da, hurafelerin hurafesidir.Adamlar konsol çıkaracak, sonra ben buna destek vermiyorum diyecek.Vita hakkında bir şey bilmiyorsunuz, bari insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Konsol kalitesinde baya oyunu var.Bakalım nelermiş.
*Little Big Planet
*Most Wanted
*Uncharted
*Assassin's Creed 3
*Mortal Kombat
*Call Of Duty Black Ops
*Fifa 13
*Escape Plan
*Gravity Rush
*Metal Gear Solid HD
*Ninja Gaiden
*RaymanOrigins
*Resistance Burning Skies
*Silent Hill: Book Memories
*Unit 13
*Wipeout 2048
*Virtua Tennis 4
Plus üyeliğin var ise; bu oyunlar bedava
*Uncharted Golden Abyss
*Mortal Kombat
*Gravity Rush
*Wipeout 2048
*Mutant Block Attacks
*Jet Set Radio
Yani görüldüğü gibi fiyaskoluk veya sony'nin vitaya destek vermeme gibi bir durum söz konsusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Aralık 2012; 17:38:28 >
Benzer içerikler
- en çok şikayet edilen banka
- glocalzone dolandırıcılığı
- lost adasının sırrı
- küt baş parmak
- düz saç sonradan neden kıvırcık olur
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X