quote:Orijinalden alıntı: Zyx arap, güzel değil aga nasıl güzel değil şu yüze dudaklara vucuda bak ufff yaların
quote:Orijinalden alıntı: sucuklubaklava yanlız alıntı yapıp bakmayın ve araştırmayın resme bakın sadece degil ve arap
quote:Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto güzel değil ama nereli olduğunu çözemedim. önümde soyunsa söverim buna Önünde gömleğini açsa sen fermuarı patlatırsın gelmiş ahkam kesiyorsun
Çok güzel değil.. Bana da arap gibi geldi ama azeri de olabilir... Ayrıca zorla çalıştırılan hatunlara benziyor...
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto güzel değil ama nereli olduğunu çözemedim. önümde soyunsa söverim buna Önünde gömleğini açsa sen fermuarı patlatırsın gelmiş ahkam kesiyorsun +9999999999
quote:Orijinalden alıntı: Akward MoménT Göbeğe bakın Maşallah teleskop gibisiniz ha. Kız güzel değil ama neredeyse anatomisini çıkarıp böbrek rahatsızlığı var diyecek kadar incelemişsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orijinalden alıntı: Akward MoménT Göbeğe bakın Maşallah teleskop gibisiniz ha. Kız güzel değil ama neredeyse anatomisini çıkarıp böbrek rahatsızlığı var diyecek kadar incelemişsiniz. Pm atıyorum hocam birşey sormam lazım.