Şimdi Ara

Beyler PvP de King olmak için?_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler ben açacağım çarı pvp king olmak için açaağım sizde buildi nası olmalı???

• Her char kendine göre kraldır.Yani şu char yatmaz bu yatmaz diye bir kaide yok.Her char eşittir.Ama itemlerin güçlü ve kullanmayı bilirsen yatmazsın...

Çin : BLADE
    EU : ROGUE / DAGGER
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25174035/tm.htm

Üst konulara bakın azıcık

ha bide pvp de King (yada GıraL ) die bişi yoktur

sen istediğin çarı kral yaparsın iteme ve oynayan adama bakar

kısacası : sen kral olamazsın
  • arkadaşım en iyisi olacaksın diye birşey yok her zaman seni yenecek birileri vardır.

soruyu pvpde en avantajlı char olarak değiştirmelsin

eğer avatajlı bir char istiyorsan blade en avatajlısıdır.defansı çok kuvvetli block avantajı var,ayrıca attack skilleri tam pvpye göre(yatır-batır,combolar vs..).

eu char istiyorsan dagger ve crossbow çok etkilidir özellikle crossbow bazen yanına bile gelmeden hallediyor.(menzil avantajı).ama bir yanına yaklaşırsa 15snde pot basana kadar işin biter haberin olsun.

sana tavsiyem blade.

not:iyi itemler almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevercrY_ -- 11 Ağustos 2008; 10:14:59 >

• rogue warlock
  • bunun daha vigorları var soracıma eğer cle ise super rec. div var 90 da açılan o var bu var var var var

Rogue/cle ol gıral ol

yada cle+warlock ol ölümsüz ol milletle dalga geç :D tabi bunda item ve kalkanın rolü var adamı ilk uyut sonra cle nin pure offering ile vur dibine dibine de 5 m yakında canlı bırakma :D

bnm ilk fantazim rogue di onu gaztım 60 yaptım zevkini de çıkardım şimdi herada
    wiz+bard açıcam onu 64 yapıp asıl hedefim cle+wl olarak farn charı açıcam
  • Her Chara gore değişir setini silahini iyi yapan kingtir
    bana gore
    Çin:Glavie
    Eu:Degger
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24659631/mpage_1/key_/tm.htm

Bu linkteki mesajlaro okursan en etkili çar hangisi öğrenirsin...
  • ortamda cleric yok ise warlock is yapiyor ama ona karsi da careler uretilmeye baslandi, bir holy spell ile warlock hukumsuz kalabiliyor ya da bowlar firewall ile vs warlock a karsi careler uretilebiliyor ... ilk zamanlar warlock milletin pek hosuna gitmisti ama su an pek avantaji kalmadi ...

saf pvp chari warrior-cleric tir ... 1h / 2h kullanimi ve warrior bufflari ile bless zamanlanamalarini iyi tutturarak oynar iseniz 1 vs 1 de oyunun en baba buildidir ...
  • kral build olsa herkes kralı açardı değil mi biraz mantıklı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

ortamda cleric yok ise warlock is yapiyor ama ona karsi da careler uretilmeye baslandi, bir holy spell ile warlock hukumsuz kalabiliyor ya da bowlar firewall ile vs warlock a karsi careler uretilebiliyor ... ilk zamanlar warlock milletin pek hosuna gitmisti ama su an pek avantaji kalmadi ...

saf pvp chari warrior-cleric tir ... 1h / 2h kullanimi ve warrior bufflari ile bless zamanlanamalarini iyi tutturarak oynar iseniz 1 vs 1 de oyunun en baba buildidir ...

şu günlerde en sevmediğim build 1h :S

karşı taraf nedense 1h bufflarını basmış oluyo

bizim tarafta hiç akıllı yokmudur nedir 1 tane buff bile basmıyolar
    Flag kapışmalarında

• arkadaşlara katılıyorum pvp charı warrior-clerictir de yalnız charı kralyapan skilleri değil itemleridir iyi defansla atak yapılır ama defanssız atağın hiçbir önemi yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

http://forum.donanimhaber.com/m_25174035/tm.htm

Üst konulara bakın azıcık

ha bide pvp de King (yada GıraL ) die bişi yoktur

sen istediğin çarı kral yaparsın iteme ve oynayan adama bakar

kısacası : sen kral olamazsın

katılıyorum...

benim favorim : Rogue/Dagger
  • Tuzsuz ustanında dediği gibi Wariror_Cleric
    1 H mı 2 H mı derseniz 2H daha mantıklı.
  • 1h/warlock pvpde ustune tanımam
  • Tabikide

+

• PvP için forever ROGUE/CLERIC

her ne kadar kendim rogue/bard olsamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Her char kendine göre kraldır.Yani şu char yatmaz bu yatmaz diye bir kaide yok.Her char eşittir.Ama itemlerin güçlü ve kullanmayı bilirsen yatmazsın...

Çin : BLADE
    EU : ROGUE / DAGGER

blader zor yatırır ama zor yatar rogue kolay yatırır ama kolay yatar

rogue yerine warrior deseydin daha iyi olurdu bence bladerla aynı olcaksa
  • rogue - bard 0 defansla nasil pvp chari olacak onerenler birde aciklasa hele hele rogue pvp de crossbow kullanmaz dagger pvp silahidir rogue icin ... xbow - bard sadece ve sadece unique charidir pvp de esamesi okunmaz ...

rogue - cleric, dagger ile bi nebze pvp de basarili olabilir ama warrior un pvp becerileri ile kiyaslanamaz ...

pvp demek iki yonlu olaya bakilmasi demek, hem defans hem atak gerektirir ...

80 e gore cin charlarda bowun maalesef pvp gucu cok kirilmis vaziyette ... glavier ise 80 e gore atak gucu yukseldi ... ama hem bow hem glavie icin defans zaafiyeti var ... nuker charlar snow shield le yatmaz durumdalar ama 80 e kiyasla nukerlerin de atak gucu azalmis gibi ... blader yeni gelen skillerle su an pvp de cin buildler icinde bi adim onde ...

Eu icin ise tartisma gerektirmeyecek sekilde warrior - cleric pvp icin bicilmis kaftan ... warrior bufflari - cleric bufflari ile birlikte yeri gelince 1H + shield yeri gelince 2H ile pvp de yatmayan ama her buildi yatirabilen bi char ... oyunun baska yonlerinde eksikleri oluyor bu buildin elbette unique gibi mesela ama pvp denince kimse eline su dokemez ...

• Her zaman arkandan birisi vurmicaksa kullanmasını biliyorsan Wizard / Bard dır Teke teklerin 1-2-3 vuruşluk pvplerin adamı. biraz daha dayanıklılık için cleric ( L.A giymek. )
    Yok ben Tankerim Etrafı deşerim dersen 1h + cleric +2h ya da Belki Blader ( 1h daha dayanıklı ama potla kapıyor )
    Ayrıca Bir Rogue de iyi iş görür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.