AMA GENELE BAKILDIĞINDA EVET İLK 4 GALATASARAY FENER BEŞİKTAŞ TRABZON OLSA PLAY OFF ZEVKLİ GEÇER
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
Ben de özledim bu durumu.Bunu isteyen Fenerliler görüyordum forumda ama nedense konuyu açan arkadaşta biraz tahrik etme havası var gibi.
takılıyorum be kardeş, dalga geçsem özledim dermiyim ama gsyi son şampiyonluğundan beri daha ilk defa 2.sıraya yerleşmesi yada Fenerbahçeyle çekişecek hale gelmesini garipsedim... Taraftar hariç Kendi içinizde birbirinizi yiyip bitirmekten zirveyi unuttunuz, Allahtan bu sene yere sağlam bastınız, basıyorsunuz
@Barbar
şimdi "hadi canım" diye alıntı yapıcam bu sefer tahrikten öde olacak Herhalde vakti gelince geçip Şampiyon olacaksınız..
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Daha özlediğin başka şeylerde başına gelecek merak etme. Mesela Gs'nin 1.sıraya çıkması, şampiyon olması vb. gibi.
Playofflarda Hasan Şaş bu sefer teknik kadroyla iddiaya girer 3 yer miyiz diye, başka değişen bir şey de olmaz; emin ol.
quote:
Daha özlediğin başka şeylerde başına gelecek merak etme. Mesela Gs'nin 1.sıraya çıkması, şampiyon olması vb. gibi.
Yok canım o kadar da değil abarttın sen de
beşiktaşta bazı sorunları çözerse inş, güzel bir lig olacağını düşünüyorum.
Altımıza inince gözlerin faltaşı gibi açılır artık
quote:
quote:
Hadi canım, o kadar da olmaz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Hadi canım, o kadar da olmaz herhalde.
Neden? 17 sefer olmadı mı?
iki hafta önce sondan ikinci olanlar şimdi 2. yiz diye sevineceklerine lider olamadık diye üzülüyorlar Burası türkiye demi
Gs'nin Bjk'nin olmadığı bir şampiyonluk yarışı yavan oluyor. bunu 2 kere gördük.(bursa ,ts) play off bu bakımdan iyi olacak diyorum ama dediğime inanmıyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
quote: