Şimdi Ara

Beyler Puan Durumuna Baktım İnanamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ciddi ciddi şoktayım, gs bizim bir gerimize yerleşmiş, özlemişim bu durumu

Beyler Puan Durumuna Baktım İnanamadım.

• Playoff var
  • manisada ki hakemin hatası olmasa 15 puandık ama bunada şükür
  • la ilk4ün hepsi istanbuldan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Playoff var

ya onu biliyoruz da bu durum uzun zamandır yoktu playoff olması da daha iyi işte Fb ile gs kozlarını paylaşarak Şampiyonluğu gidecekler...
  • Ben de özledim bu durumu.Bunu isteyen Fenerliler görüyordum forumda ama nedense konuyu açan arkadaşta biraz tahrik etme havası var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Ben de özledim bu durumu.Bunu isteyen Fenerliler görüyordum forumda ama nedense konuyu açan arkadaşta biraz tahrik etme havası var gibi.

o kadar da olsun be kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha özlediğin başka şeylerde başına gelecek merak etme. Mesela Gs'nin 1.sıraya çıkması, şampiyon olması vb. gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

manisada ki hakemin hatası olmasa 15 puandık ama bunada şükür

KAYSERİ MAÇINI SAYMIYORSUNUZ HİÇ VERİLMEYEN KARTLAR PENALTILARI

AMA GENELE BAKILDIĞINDA EVET İLK 4 GALATASARAY FENER BEŞİKTAŞ TRABZON OLSA PLAY OFF ZEVKLİ GEÇER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Ben de özledim bu durumu.Bunu isteyen Fenerliler görüyordum forumda ama nedense konuyu açan arkadaşta biraz tahrik etme havası var gibi.

takılıyorum be kardeş, dalga geçsem özledim dermiyim ama gsyi son şampiyonluğundan beri daha ilk defa 2.sıraya yerleşmesi yada Fenerbahçeyle çekişecek hale gelmesini garipsedim... Taraftar hariç Kendi içinizde birbirinizi yiyip bitirmekten zirveyi unuttunuz, Allahtan bu sene yere sağlam bastınız, basıyorsunuz

@Barbar

şimdi "hadi canım" diye alıntı yapıcam bu sefer tahrikten öde olacak Herhalde vakti gelince geçip Şampiyon olacaksınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Daha özlediğin başka şeylerde başına gelecek merak etme. Mesela Gs'nin 1.sıraya çıkması, şampiyon olması vb. gibi.

Playofflarda Hasan Şaş bu sefer teknik kadroyla iddiaya girer 3 yer miyiz diye, başka değişen bir şey de olmaz; emin ol.
  • quote:

Daha özlediğin başka şeylerde başına gelecek merak etme. Mesela Gs'nin 1.sıraya çıkması, şampiyon olması vb. gibi.

Yok canım o kadar da değil abarttın sen de
  • beşiktaşta bazı sorunları çözerse inş, güzel bir lig olacağını düşünüyorum.
  • Altımıza inince gözlerin faltaşı gibi açılır artık
  • quote:

• quote:

Hadi canım, o kadar da olmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Neden? 17 sefer olmadı mı?
  • iki hafta önce sondan ikinci olanlar şimdi 2. yiz diye sevineceklerine lider olamadık diye üzülüyorlar Burası türkiye demi
  • Gs'nin Bjk'nin olmadığı bir şampiyonluk yarışı yavan oluyor.
    bunu 2 kere gördük.(bursa ,ts)
    play off bu bakımdan iyi olacak diyorum ama dediğime inanmıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Neden? 17 sefer olmadı mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.