Şimdi Ara

Beyler Plajda Calisiyorum Ayagim hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Cesme'ye geldim calismak icin. Bu sene uniye basliyorum insallah onun icin para lazim. 5. gunumdeyim. Calisma saatleri soyle; gececi ve sabahci var. Ikisinide bir gun arayla yapiyoruz ve sabahci oldugumuzda 19 saate yakin calisiyorum. Inanilmaz yoruluyorum,Ozellikle ayaklarim cok fena oluyor. Her adimimda civi batiyor sanki gecenin ilerleyen saatlerinde. Ciplak ayak calisiyorum. Zaten malumunuzdur plajdayiz ve musteri masaları plaja kuruluyor. Her gun unlu geliyor en son arka sokaklar zelis geldi her neyse iste. Benim bu ayaklara bir care bulmam lazim. Baya hantalim ¸calisan 25 iscinin 22 si dogulu ve 18-19 u koylu Dolayisiyla daha zor yoruluyorlar. Bense istanbul dan geldim her turlu fark ediyor. Buraya danisayim dedim,tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 5 Ağustos 2015; 11:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ÇeÅŸme'ye geldim çalışmak için. Bu sene üniversiteye baÅŸlıyorum inÅŸallah onun için para lazım. 5. günümdeyim. Çalışma saatleri şöyle; gececi ve sabahçı var. İkisinide bir gün arayla yapıyoruz ve sabahçı olduÄŸumuzda 19 saate yakın çalışıyorum. İnanılmaz yoruluyorum,özellikle ayaklarım çok fena oluyor. Her adımımda çivi batıyor sanki gecenin ilerleyen saatlerinde. Çıplak ayak çalışıyorum. Zaten malumunuzdur plajdayız ve müşteri masaları plaja kuruluyor. Her gün ünlü isimler geliyor en son arka sokaklar zeliÅŸ geldi her neyse iÅŸte. Benim bu ayaklara bir çare bulmam lazım. Baya hantalım. Çalışan 25 işçinin 22 doÄŸulu ve 18-19 u köylü. Dolayısıyla daha zor yoruluyorlar. Bense İstanbul dan geldim her türlü fark ediyor. Buraya danışayım dedim,teÅŸekkürler.

Hocam Turkce tercume cikinca geleyim ben.

• Şşşşöööçççııı

Bende niye olmadı yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 5 Ağustos 2015; 11:23:54 >
  • Geçmiş olsun.

• Duzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 5 Ağustos 2015; 11:37:09 >
  • Karakter sorunu giderildi up

• plajda çalışmak için biyeremi başvurdun yoksa direk bodrumamı gittin bide maaşlar nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.V.P

plajda çalışmak için biyeremi başvurdun yoksa direk bodrumamı gittin bide maaşlar nasıl?
    quote:

plajda çalışmak için biyeremi başvurdun yoksa direk bodrumamı gittin bide maaşlar nasıl?

Kuzenimin yanina geldim. 1200-1300 komi maasi var ve aylik ortalama 500 bahsis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim_R -- 5 Ağustos 2015; 12:18:44 >
  • Up

• Sandalet giy?

• 19 Saat nedir? 8 saatten sonraki her saat icin mesai ücreti alman gerekir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz bende gidecektim fitik oldum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

quote:

Yazlığa gitmeye ne gerek var kordonda çoğu restoranda bu parayi kazanırsın zaten.

• Kardeş 19 saat calisiyosan 11 saat ekstra para alman lazim 10 gün sabahçı olsan maaşın cosar

• quote:

Orijinalden alıntı: blazer95

quote:

Orijinalden alıntı: Slim_R

quote:

Yazlığa gitmeye ne gerek var kordonda çoğu restoranda bu parayi kazanırsın zaten.

Aile tavsiyeleri iste. Su an bin pismanim en erken ne zaman gidebilirim diye dusunuyorum.

@tavukjack hocam sandalet musterilere kum firlatiyor sozde

• Hocam 19 saate insan mi dayanirki ayak dayansin? Allah kolaylik versin ben olsam cikarim o isden, calisanini essek yerine koyan is verenin de Allah belasini versin. Yazik gunah be, bir de sandalet musterilere kum firlatiyormus.

• Yazını düzelt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.