Şimdi Ara

Beyler Ne Yapmalıyım (Kız Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi forumlar bundan 1-1,5 ay öncesinde facebookta kızın biri beni arkadaş olarak ekledi kabul ettim , ondan sonra az bir zaman geçti bu mesaj attı 4. sınıftan arkadaşmış ben unutmuşum tabi, sonradan hatırladım işte ne var ne yok filan bu bayağı yakın davrandı, bunlar ıspartada yaşıyormuş işte muhabbet filan ilerledi, bu dedi ki düşünsene üniversiteyi aynı şehirde okuyoruz beraber arkadaşlarla filan, biraz daha konuştuk sonra dedim bulunduğum şehre gelirsen beklerim filan, sonra çıktım aradan 1-1,5 aya yakın süre geçti bugün mesaj attı ben işte bulunduğun şehirdeyim diye ben de öyle mi ne zaman geldin dedim geçen hafta gelmiş ablasıyla kalıyormuş salı günü dönücem dedi, ben de geziyor musun filan ne yapıyorsun dedim işte anlattı bu surda gezdik burda gezdik diye, biraz sonra ben gez ya ankara iyidir dedim, bu E YANİ :) dedi. sonra bunun amacını iyice anladım ben, benim dersane kızılayda olsaydı iyi olurdu, kızılayda olursan mesaj at dedim sonra okulunu sordum bu okulu bırakıp gelmiş, lise sondayız, bırakıp gelmiş okulu rapor filan alırım salla filan dedi ne hikmetse artık kafamı dağıtmak için geldim filan dedi sonra ben derslerin ön planda olmalı dedim işte çok bunaldım buraya onun için geldim kafa dinlicem filan dedi sonra ben pazar günü kızılayda olabilirim belki sana mesaj atarım dedim olay bu. Şimdi arkadaşlar ben napayım bu kızla facebookta 2. kez görüşmemiz oluyor ama bu kız çok yakın davranıyor ve resmen beni gezdir çıkalım ayağına getirdi ben de tam olarak güvenemiyorum neredeyse 8 senedir görüşmüyoruz ben hayal meyal hatırlıyorum bu kızı zaten ama bu bana yakın davranıyor beyler napayım pazar günü gidiyim mi kızılaya yoksa böbrek.avi filan olabilir mi ne yapayım bilemiyorum forumda deneyimli olan arkadaşlar var bir yardımcı olun. boş mesajlar atmazsanız sevinirim teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 23 Kasım 2012; 21:24:56 >

• Ulan bu nasıl bir Türkçe ya.Hiç virgül yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert De Salvo

Ulan bu nasıl bir Türkçe ya.Hiç virgül yok.

Hocam anlatimi olabildigince yalinlastirdim bir daha oku istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas senin Güiza ile kesin akrabalığın var

Kız sana orta üstüne orta acıyor insan gol
    Atmasa bile nezaketen topa dokunur ayıp be

• Yarısını okudum, şehir ismini vermiyorum demişsin 2 cümle sonra yazmışsın

Kız resmen verecek sana kardeşim, verip gidecek. Al ve gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Arkadas senin Güiza ile kesin akrabalığın var

Kız sana orta üstüne orta acıyor insan gol
    Atmasa bile nezaketen topa dokunur ayıp be

Hocam ne bileyim kizlarla aramda pek boyle seyler olmadi bu zamana kadar normal gezme filan oldu ama kacirma diyorsun bu firsati yani

@Bay Eisenheim
    Hocam aceleyle yazdim ne yazdigimi bilmiyorum valla kacirma diyorsaniz kacirmicam

• Baska onerisi olan var mi beyler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ne demek istedi sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.