Şimdi Ara

Beyler napıcam? bu sene ek tercihlere kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selam forumdaşlar, bu sene ek tercihlere kaldım. Ve 1 ay evde oturmaktansa bir avm de part-time işe başladım. 1.tercihler de hep zor yerleri yazmıştım, gelmedi doğal olarak ve çokta sürpriz olmadı. Şimdi 2.tercihler de tercih yapıcam il dışı olarak fakat burda evime 5 dakika uzaklıkta ki myo var vakıf. Yıllık ücreti %50 burslu 4.200 olarak yazmışlar İÖ. Şimdi çalışırsam bu para koymaz bana ama vakıfa pek sıcak bakmıyorum. Diceksiniz devlet yaz o zaman işte benim de sorunum orda, ben şimdi devlet yazarsam yurt çıkmaz diye korkuyorum. Eğer çıkmazsa bu sefer özel yurt olucak mecburen oda yıllık 4000 tl neredeyse burda ki özel üniversitenin senelik ücreti. Kafam karma karışık işte hangisini yazsam bilemiyorum. Ve 1 sene daha hazırlanma gibi de bir şansım yok. Sizce ne yapmalıym?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• evine 5dakika uzaklıktaki diyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranko buskas

evine 5dakika uzaklıktaki diyorum ben

hocam ama vakıftan çekiniyorum. burs kesilince alttan dersin varsa kredi başına 200 tl ödüyormusun. diyelim 2 kredilik bir dersten kaldım 400 tl yani tek bir ders.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece duyduklarımı söylüyorum, eger böyle köklü bir vakıf üni değilse orası ticarethane oluyormuş genelde. Bildiğin gibi ders başına ya da kredi başına ücret ödüyorsun kaldıgın zaman. E hocalarda para kazandırmak için biraz zor geçiriyormuş arada. Kuzenimde aynı nedenden bıraktı. Sonucta ailene habire yük oluyorsun dersten kalmayı bırak kaldıgın için birde ailenden para istemen gerek. Bence devlete git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.