Şimdi Ara

Beyler motivasyon verin ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi sıkıldım iyice ygs mat biticek gibi az kaldı ama yavaştab motivasyonumu yiyorum sanki napıcam ben ya evde kafayı yicem yakında laaaaaaan 2 aydır evdeyim ulaannn :D neyse ya hep matematik yeter fene başlıyorum sıkıldıgımda fen calıscam

• Bi mezun atasozu derki :)) ... sakın pes etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bi mezun atasozu derki :)) ... sakın pes etme

aga mat bitti gibi ya, şimdi bütün dersleri beraber mi götürsem, yoksa matdan her gün en az 10 test mi cözmeliyim?
  • evde kendini ödüllendir mesala haftanın 6 günü çalış 7.günü öğlene kadar çalış ve tatil yap bakkaldan abur cubur al film filan izle,bisiklet bin,yürüyüş yap stres at,ama haftanın 6 günü o 7.gün için kendini motive et.iyi çalış ve o gün canın ne isterse onu yap.
    ve sürekli evdeyim çok yalnızım gibi düşünme,üniversiteye giden arkadaşlarım var onlarında çoğu mutsuz etrafları kalabalık ama yalnız hissediyorlar.yani hiçbir zaman her şey mükemmel olmuyo.
  • Hep matematik calisirsan tabi sıkılırsın

• ch4 depo arkası gel al motivasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

Abi sıkıldım iyice ygs mat biticek gibi az kaldı ama yavaştab motivasyonumu yiyorum sanki napıcam ben ya evde kafayı yicem yakında laaaaaaan 2 aydır evdeyim ulaannn :D neyse ya hep matematik yeter fene başlıyorum sıkıldıgımda fen calıscam

Üniversitesiyi kazanıp gittiğinde iyiki çalışmışım demen için

Bir üni öğrencisi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Bi mezun atasozu derki :)) ... sakın pes etme

aga mat bitti gibi ya, şimdi bütün dersleri beraber mi götürsem, yoksa matdan her gün en az 10 test mi cözmeliyim?

Ayni durumdayim benimde mat1 bitti lys ile beraber ygs birlikte goturcez ben her gun bi denemw yaparim behzatin performans testlero ve mebin kazanim.testlerini de yapmaya calisirim

• biz iyi biliriz o sınav sonucu gelince yaşanan hisleri bunu iyi bilirsin bende biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.