Şimdi Ara

beyler mat 0 nasıl iyileştirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunca zamana geldim şu matematiği bi türlü öğrenemedim. okulda az çok bişyler öğrenip dersi geçiyorduk oda isteksizdi.

kpss önlisansdan sınava giricem eylülde, türkçe, tarih vb. sorunum yok rahat yapıyorum ama matematikten bi türlü çakmıyorum. aslında konuyu anlıyorum fakat soruya geldimi tökezliyorum.

acaba 3 ay içinde mat 1 seviyesini nasıl iyileştirebilirim.

sınava girsem şuanki halime 4-5 soru anca yaparım. daha fazla yapmam lazım :)

teşekkürler

• Bilmediğim konuları soru çözümlü kitaplardan öğrenebilirsin.Çok faydasını görürsün.Zaten matematik artık klasikleşti.Hangi konudan ne tip soru geleceğini kestirebilirsin az çok.
  • Sana tek bir tavsiyem var yoğunlaşman , kafa patlatcan matematiği anca böyle çözülüyor bir ara parabolu yapamıyordum önceden tabi sonra ne kadar zor olabilirki dedim ve 1 günümü sırf parabole harcadım ama görsen nasıl kafa patlatıyorum en sonunda işin mantığını çözdüm ve hiçde zor olmadığının farkına vardım.Yani diyeceğim o ki matematik asla ezber değil bence işin mantığı konunun özünü kapmak buda anca yoğunlaşmakla oluyor ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Basit Mat-1 Sorularım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.