Şimdi Ara

Beyler klasik gitar için fazla 'la teli' olan var mı.. :) - takas var - (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim elemanlar online olsun sorcam ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

bizim elemanlar online olsun sorcam ben

ah vallahi çok iyi olur hocam buralardayım ben
  • Mi telinin 5. perdesinden al La notasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenC1

Mi telinin 5. perdesinden al La notasını

tabi akor basarken de mi telinden aynı anda la ve mi seslerini de çıkartırım hatta
  • al la
  • daha tel kopmadan tüm takımı değiştirmen gerekirdi. senin telerin hiç birinden düzgün ses çıkmaz haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

daha tel kopmadan tüm takımı değiştirmen gerekirdi. senin telerin hiç birinden düzgün ses çıkmaz haberin olsun.

ya o benim hamsalaklığım yüzünden koptu yoksa takımlar daha yeni
  • Bende elektro için var. ya bir de sen kendin mi takıyorsun? takıyorsan nasıl??
  • oha la telini kopardıysan helal olsun,bnde elektro var mi'yi zor koparmıştım
  • havada durdum şahitlerim var
  • @Nemésis, kendim takıyorum da yani pek özel bişey istemiyo sadece gitarın kasasına bağlanan kısmında biraz şekil yapman gerekiyo kaymasın diye

@ulasgulten, hocam bildiğin gibi değil sert biyere çarptı kesildi tel 2. perdeden

@iyi kötü çirkin,

• hala la
  • Hocam il neresi İstanbul'da isen bende 6 tane tel vardı pakette. Atmadıysam veririm sana
  • Bende var kardeşim.. Ancak biraz aceleyle aldığım bir setten kaldı.. Gold marka.. Adresini pm den verirsen yollayayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Bende var kardeşim.. Ancak biraz aceleyle aldığım bir setten kaldı.. Gold marka.. Adresini pm den verirsen yollayayım..

aranan tel bulundu, @SAVIAR'a tel için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.