quote:Orjinalden alıntı: acheron bizim elemanlar online olsun sorcam ben ah vallahi çok iyi olur hocam buralardayım ben
quote:Orjinalden alıntı: zenC1 Mi telinin 5. perdesinden al La notasını tabi akor basarken de mi telinden aynı anda la ve mi seslerini de çıkartırım hatta
daha tel kopmadan tüm takımı değiştirmen gerekirdi. senin telerin hiç birinden düzgün ses çıkmaz haberin olsun.
quote:Orjinalden alıntı: woop daha tel kopmadan tüm takımı değiştirmen gerekirdi. senin telerin hiç birinden düzgün ses çıkmaz haberin olsun. ya o benim hamsalaklığım yüzünden koptu yoksa takımlar daha yeni
@Nemésis, kendim takıyorum da yani pek özel bişey istemiyo sadece gitarın kasasına bağlanan kısmında biraz şekil yapman gerekiyo kaymasın diye @ulasgulten, hocam bildiğin gibi değil sert biyere çarptı kesildi tel 2. perdeden @iyi kötü çirkin,
Bende var kardeşim.. Ancak biraz aceleyle aldığım bir setten kaldı.. Gold marka.. Adresini pm den verirsen yollayayım..
quote:Orjinalden alıntı: SAVIAR Bende var kardeşim.. Ancak biraz aceleyle aldığım bir setten kaldı.. Gold marka.. Adresini pm den verirsen yollayayım.. aranan tel bulundu, @SAVIAR'a tel için teşekkürler.