Şimdi Ara

Beyler klasik gitar için fazla 'la teli' olan var mı.. :) - takas var -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek satılmıyo buralarda ya fazla "la teli" olupta bana yollamak isteyen varmı mektup zarfı içinde (ucuza gelsin diye) acayip makbule geçer şu kriz zamanında

evet beyler takas ta yapabiliriz bende de fazla akustik gitar için "la teli" var. İsteyene bende bunu gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 5 Nisan 2009; 17:37:57 >

• varmı yoksa
  • dostum konuyu ilk gördüğümde aynı smile daki gibi gülücük belirdi yüzümde ondan öle yazdım : ) ne yazık ki bende yok ama müzik marketlere sorabilirsin tek satan olabilir belki. ya da inşallah burdan bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

dostum konuyu ilk gördüğümde aynı smile daki gibi gülücük belirdi yüzümde ondan öle yazdım : ) ne yazık ki bende yok ama müzik marketlere sorabilirsin tek satan olabilir belki. ya da inşallah burdan bulursun

Burda zaten öyle müzik aleti satan yer pek yok ama tek tük bazı yerlerde bulabiliyom onlarda paket halinde. Paket satılınca en aşağı 20tl ye geliyo, şu aralar 20tl de benim için çok şey ifade ediyo haliyle dedim bi cengaver çıkar al sana la teli der. Bakalım çıkar inş la telini paylaşıcak biri

• gitar varda teli kaldı LA'sız çal işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

gitar varda teli kaldı LA'sız çal işte

öyle deme şimdi olmuyo bi yanım hep eksik o la teli olmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

quote:

dostum konuyu ilk gördüğümde aynı smile daki gibi gülücük belirdi yüzümde ondan öle yazdım : ) ne yazık ki bende yok ama müzik marketlere sorabilirsin tek satan olabilir belki. ya da inşallah burdan bulursun

Burda zaten öyle müzik aleti satan yer pek yok ama tek tük bazı yerlerde bulabiliyom onlarda paket halinde. Paket satılınca en aşağı 20tl ye geliyo, şu aralar 20tl de benim için çok şey ifade ediyo haliyle dedim bi cengaver çıkar al sana la teli der. Bakalım çıkar inş la telini paylaşıcak biri

Mydukkan'dan al havale ile öde ucuza gelir baya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

quote:

Mydukkan'dan al havale ile öde ucuza gelir baya.

tek tel 5 liraya geliyo öyle. 6 tanesi 30 lira. Toplu alsam 20 lira. ay neyse

• quote:

quote:

ulan DH LA TELİ KAMPANYASI düzenliyelim en uzun LA teli bizimki olsun

• quote:

quote:

quote:

ulan DH LA TELİ KAMPANYASI düzenliyelim en uzun LA teli bizimki olsun

dimi toplama la telleri derdeği

hala bulamadım ama bi la teli bak kargoyla falan da uğraştımicam. Bi zarfın içinde zurt gelcek hemen bana

• Ben Geçenlerde Yeni Taktırdım Eskilerini Taktırdığım Yerde Bıraktım Keşke Bırakmasaydım Yollardım Şansına Somurt
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Ben Geçenlerde Yeni Taktırdım Eskilerini Taktırdığım Yerde Bıraktım Keşke Bırakmasaydım Yollardım Şansına Somurt
    />

hadi yaaav tüüüh, bende ne zamandır buraya konu açıcam böyle ama hep unutuyodum tüh açsaymışım keşke

• quote:

quote:

Ben Geçenlerde Yeni Taktırdım Eskilerini Taktırdığım Yerde Bıraktım Keşke Bırakmasaydım Yollardım Şansına Somurt
    />

hadi yaaav tüüüh, bende ne zamandır buraya konu açıcam böyle ama hep unutuyodum tüh açsaymışım keşke

Olm şansına somurtsana böle

• quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

quote:

/>

yok somurtmicam elbet çıkıcak bi tane tel bekliyoruz bakalm

• quote:

Orjinalden alıntı: newton90

quote:

quote:

/>

tabi olm sana şansına ağla mı demiş ağlıyon, somurtcaksın

• Hep Beraber Somurtuyoruz
  • Somurtmayın olum bulcaz şu teli çıkıcak elbet birinden
  • somurtursan ben bulcam sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

somurtursan ben bulcam sana

Beyler klasik gitar için fazla 'la teli' olan var mı.. :) - takas var -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 5 Nisan 2009; 17:36:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.