|
Beyler kızla muhabettimi bitirdim. (7. sayfa)
-
-
Hocam olmayacak gibi geliyorsa o kızın peşini bırakın anında, çünkü kızlar çok ikiyüzlü direkt istemiyorum demiyorlar hep bir açık kapı bırakıyorlarki biz de vazgeçmeyelim, devam edip onların egosunu okşayalım, bunu yaparkende acaba seviyor mu diye düşünelimquote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainBu saatten sonra olacağını hiç sanmıyorum, ben kendimi tanıyorum çünkü. Ben bir şey "Olmayacak." diyorsam, bu dediğim mutlaka çıkar.
İkincisi ise daha önceki reddedilmelerimden ötürü artık aşık olamıyorum. Yani erkek olduğumu unuttum diyebilirim. Ben bacaklarımın arasındaki o "fazlalığı" sadece işemek için kullanıyorum. Böyle giderse eş cinsel de olabilirim, cinsiyet de değiştirebilirim. Çünkü ben peygamber değilim, benim de sabrım bir yere kadar.
"Aşık olamıyorum." dedim; çünkü anladım ki benim hislerimin hiç; ama hiçbir önemi yok. Nasıl olsa alacağım cevap şunlarddan biri oluyor hep: "Biz senle arkadaş olamayız." veya "Arkadaş kalalım; ama daha fazlasını isteme benden." veya "Sen çok iyi bir insansın; ama...".
Artık psikolojim o kadar bozuldu ki bu saatten sonra Angelina Jolie gelse bile istemem. Çünkü bir zamanlar benim de duygularım vardı halbuki; ama incindi gitti. Cam kırığı değil ki bu yapıştırasın.
Ben senden 2 yaş küçüğüm, benimde durumum seninle aynı sayılır, kafanda şüphe varsa boşver gitsin, çünkü bir kız sevince neler yapabiliyor çevremden gördüm görüyorum, onları görünce benim kafamda ışık çakıyor diyorumki kendi kendime benim konuştuğum xxx beni hiç sevmemiş umrunda değilim
Yalan yok benim de sabrım taştı, hayır allah bilir seni beğenmeyenler 30 küsür yaşına kadar kimseyi bulamayıp sonra yaşım geçiyor korkusuyla iyi kötü birine kapak atacak tipler, kadınlar ne zaman olgunlaşır bilmiyorum lisedeki 15 yaşındaki de 25 yaşındakide aynı kafada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Normalde yazmayacaktım; ama beni anlayan birisini görünce yazayım dedim. Bir şey söyleyeyim mi, dediğin gibi bu dünya bizim için fazlasıyla iğrenç, bizi kullanır atarlar. O açıdan en iyisi "kadın" cinsiyetinden uzak durmak. Daha demin ismini vermek istemediğim bir sosyal medya sitesinde kullanıcı adını vermek istemediğim bir kadın aklınca benim hakkında yorum yapmak istemiş, bana özel mesaj olarak hakkımdaki düşüncelerini yazmış. Beni "bacak arası düşkünü" zannetmiş kendisi, bir de "bol bol seks yapın" yazmış. O kadar iğrendim ki anlatamam. İnanmazsan, sana o mesajların ekran görüntüsünü atarım. Engelledim kendisini bu arada.
Daha önce de söylediğim gibi ben, "bacak arası düşkünü" değilim. Ciddi ilişki arıyordum; ama o mesajlardan sonra tamamen soğudum artık. Kadınların kendini fahişe olarak bir dünyada, erkeklerin "seks hastası" olduğu bir dünyada benim insanlarla işim olamaz.
İyisi mi sizler beni kendi halime bırakın, bırakın ki en azından içimde bir yerlerde bir kırıntı parçası kadar masumiyet kaldıysa, o da gitmesin istiyorum.
-
Muhtemelen tipsizsin kandırmacaya gerek yok. Bi estetik cerrah tanıdık varsa tipi yaptır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu doktorların hemşire fantezisi nedir arkadaş,nerde doktor görsem illa bi hemşireyle nişanlı evli falan oluyo
-
https://fularsizentellik.com/journal/2016/6/19/kendine-guven
özgüven başta gelen bir şey değil. Belli başlı şeyleri gerçekleştirdikten sonra kendiliğinden sekonder gelişen bir şey aynı DİK gibi altında yatan mutlaka bir hastalık vardır kendi başına bir hastalık-şey- değildir.
Acelen ne ? Hayatını yaşa, evlenmeliyim kafasından çık, evlenmem ben ya kafasına gir, emin ol bu kafada olunca bir gün karşına çok iyi biri çıkacak, her şey kendiliğinden gelişecek.
İşine gücüne bak, kendin kazan kendin harca, gez, dolaş, eğlen, evlenmenin iyi bir şey olduğunu sanıyorsan çok yanılıyorsun hayatını çok ciddi derecede kısıtlayacak.
Git kendine ufak çaplı bir tekne al miniyat 100- 150 bin civarına bulursun, Haftasonu tatilinde vs. açıl denize 2-3 gün denizde yaşa, balık tut kamp yap, kendine bir de köpek al sana arkadaşlık etsin. Youtube'da Çağdaş Özsarı isimli biri var bir kaç gündür videolarını izliyorum hayallerimdeki hayatı yaşıyor. İmkanın vardır sen de yaşa.
-
-
Sen 1-2 ay izin al yurt dışına çık. Bir kere şeytanın bacağını kırman lazım. Oralarda bizim Türk kızları gibi nazlı değil kızlar. Ukrayna olur Rusya olur ya da Avrupa ülkeleri olur, git, gez, birileriyle tanış, içinden geldiği gibi davran nasılsa bir daha görmeyecekler seni. Eminim oralardan öz güvenle döneceksin bu kez sen Türk kızlarına bakmayacaksın
-
seneye düğününe çağırmayı unutma.
-
Hakarete lüzum yok, üsluba dikkat edelim lütfen. Düşündüğün gibi seks düşkünü değilim ben.
Dostum kusura bakma okumus doktorsun ama azicik sacmalamissin :)
Bir kizla gercekten arkadas olabilirsin yani eger onu buna deger goruyorsan. Mesela doktorum diyorsun kafasi calisan bir adamsin demek ki yani seninle konusup dusuncelerini paylasabilecek ya da ne bileyim farkli konulardaki gorusleriyle vakit gecirmekten hoslanacagin kiz arkadaslarinin yani kisacasi arkadaslarinin olmasi cok normal. Ha ama boyle biri degilse ve seni sadece ilgi gosteren biri olarak gormek istiyorsa kendini asla kullandirtma kizlar bunu cok sik yaparlar.
Oncelikle rahatla. Kiz arkadasin da evlenecegin kadin da olur, hatta tipim yok siskoyum falan diyorsan da onemi yok oyle de olur. Bir kadina sana guvenmesini saglayacak birinci nitelige sahipsin ki o da doktorsun yani ekonomik gucun var. Bu onemli dostum kadin guvende hissetmek ister ve senin elinde boyle guclu bir silah var. Bunun ozguveni olsun oncelikle. Ikincisi de kendine dikkat edebilirsin, kilon varsa verebilir, sac stilini gercekten nitelikli bir salonda tavsiyelerle degistirebilir, modayi ve erkeklerin neler giydigini takip edip giyim kusamini hem daha elegant hem de modern hale getirebilirsin.
Ayrica rahat olmalisin, elbette bir kadinin hayatin boyunca sana yoldas olmasi muhtesem bir olay cunku can yoldasin her seyi paylastigin insan oluyor ki boyle biri yoksa zaten herhangi biriyle de evlenme. Ama olmazsa da dunyanin sonu degil, arkadaslarin var paran var dunyayi gezebilir baska guzel kizlarla farkli sekillerde guzel vakit gecirebilir ve bir cok sosyal aktivitede cok keyif alabilecegin isler yapabilirsin. Yani rahat ol. Otostopcunun Galaksi Rehber'inde de dedigi gibi: Don't Panic.
-
Hakaret etmedim kiquote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainHakarete lüzum yok, üsluba dikkat edelim lütfen. Düşündüğün gibi seks düşkünü değilim ben.
Simp gibi bir laftan aliniyorsan insan iliskilerinde isin zor bro
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uyanık hemşireler hayatında kadın görmemiş ezik tipli doktorları avlıyorlar da ondan -
çok derin bir mevzu doktor kardeşim ama evlenip çocuk sahibi olmakta her erkeğin tatması gereken bişrir duydu
-
Ya kardeşim doktorsun ben sana her gün başka kız ayarlayayım. Hele evlenmekse sana 20 tane aday göstereyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: izayoi1 Tanrı değil Allah.
2 Allah her şeye gücü yetendir. Böyle konuşma bir müslümana yakışmaz.
Alıntıları GösterAllah kelimesinin tarihini açıklamadan direkt söyleyeceğim Allah'ın karşılığı Türkçe'de Tanrı'dır...
-
Ben sana doktor olamazsın demedim adam olamazsın dedim.
Şaka bir yana csb değilse, aceleci olma kızlarda bir canlı.Birer dost arkadaş olabilir. İlla her istediğinle sevgili olamazsın. Sabırlı ol. Eline koluna çok yüklenme. Cinselliği hayatının en önemli parçası olarak görme. Değil de zaten.
Hemşireye değil ama her sana merhaba diyene aşık olmak potansiyel sevgili adayı görmek yıkıkliktir.
Ben doktorum hemşire parçası bana nasıl bakmaz gibi bir dusuncen varsa buradaki bazi ergenler gibi bir psikologtan acil yardim al.
Aynı sorun bende de var bende 22 yaşındayım ve pek şansım yaver gitmedi ilişki konusunda. Ama kafaya takmıyorum su akar yolunu bulur. Zamanla olur diyenleri de umursamıyorum hayat çok değişti artık eski insan ilişkileri yok. Şuanki kızlar çok değişik. Kendi hemcinslerim içinde aynısını söyleyebilirim çok değişti artık dünya. Bakalım nolacak hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Hadi doktor tamam da benim niye olmuyor arkadaşlar ? Hiç çekinmiyorum konuşurken, iyi de adamım hiç öyle agrasifliğim yahut kötülük düşündüğüm de yok. Aynı buradaki gibiyim. Tipim muhteşem değil ama beğenilmeyecek kadar da değil. Aşırı anlayışlıyım hiç kimseyi sık boğaz etmem dedikodu yapmam.. tam 4-4 lük biriyim. Yazım hatası dahi yapmamaya çalışırım hep. Küfür-argo sıfır. Yere tükürmem, çöp dökmem.. ancak kızların umurunda bile değilim. Tanıyıp sevmedim dese alnından öperim.. daha tanımadan bakmıyolar. Konuştuklarımda aşırı resmi. Mesafe koyup yaklaştırmıyolar. 10 sene önce böyle değildi, tanışmak istiyorum diyenler oluyodu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X