Şimdi Ara

Beyler kızla muhabettimi bitirdim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
8.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne özgüvenmiş bu arkadaş? Yenilir mi, içilir mi? Bir tek bize nasip olmadı.

Anlamak istemiyorsunuz gibi geldi bana. Kardeşim ben bugüne kadar kaç defa denedim diyorum, olumsuz sonuç aldım diyorum. Yalama oldum en sonunda yahu. Reddedilmekten bırak özgüveni, bana erkekliğimi unutturdular.

• Konu ve yorumlar komik.  

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    ben sana problemin ne olduğunu söyleyeyim özgüven sahibi olmak için çok iyi olman gerektiğini düşünüyorsun yanlış.
    bir yandan ezik biri olduğunu düşünüyorsun ve bu ikisi arasında git gel yapıyorsun . yanlış .
    aslında çıkış noktasından bakarsan bu ikisi de kendimize yediremediğimiz gerçeklerin sonucu. hep uçları düşünüyoruz böylelikle sıradan biri olmaktan çıkacağımızı düşünüyoruz. en zoru bunu kabullenmek ; hepimiz sıradan insanlarız. senin elde edemediklerini alan insanlar da öyle. hiç birimizin bu açıdan bakınca farkı yok. böylelikle neden özgüvenli olmalıyız sorusunun anlamsızlığı da ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 6 Ocak 2021; 17:5:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Belki de gücünü senin tüm çabana rağmen seni yanlış kişiyle evlendirmemeye harcıyordur.
    seni kötü hissettiren insanlardan uzaklaş. kendi tercihlerinle yüzleştiğin için tek muhatabın kendin olur

• Önceki mevzuları bilmiyorum ama, yazım kurallarına dikkat ettiğiniz için teşekkürler. Bir doktor olarak size de bu yakışırdı.

• En olmadı konudaki herkes birbirini instadan takip edip samimiymiş gibi yorum atsın. Kızlar sever öyle sosyalliği. Buluşma falan olursa da sırayla arayın 2 dk arayla, demek ki seveni bol desin kız.. böyle şeyler etkiliyo güven oluşturuyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Bende böyle forumda ağlıyordum. Profilimden önceki açtığım konulara bakabilirseniz görürsünüz.
    Şimdi ne oldu? 33 yaşında evli çocuklu bir kadınla bir dönem takıldım o malum işide yaptım. Ben 21 yaşındayım.

Ha bunu yaptım diye ödül vermediler. Bu işler biraz nasip kısmet işi.

nasıl tanıştınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ayıp olsa ne olacak? Şu hayatta hep birilerini düşünmekten bıktım artık. O kıza bile "Sen ne istersen yaparım." diyordum.

Benim gibilerin sevgili edinmesi, evlenmesi doğru değil. Çünkü beni kullanıp atarlar.

Ve evet, sadece o değil, beni hiç kimse sevemez. Ben 27 yaşındayım ve bugüne dek beni seven de olmadı.

Daha önceden de dediğim gibi yalnızlık, Allah'a değil, bana mahsustur. Meydan okuyorum bu konuda. Çünkü hiçbir şeyin gücünün beni yalnızlıktan kurtarmaya gücünün yetmeyeceğine güvenim tam.

Hocam oyle deme bu forumda eline kiz deymeyen +35 insanlar var, seninle her turlu vs atarlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Yahu ne özgüvenmiş bu arkadaş? Yenilir mi, içilir mi? Bir tek bize nasip olmadı.

Anlamak istemiyorsunuz gibi geldi bana. Kardeşim ben bugüne kadar kaç defa denedim diyorum, olumsuz sonuç aldım diyorum. Yalama oldum en sonunda yahu. Reddedilmekten bırak özgüveni, bana erkekliğimi unutturdular.

Kardes bu ozguvrnin ilk maddesi kesinlikle hic bir kiz vazgecilmez degildir ve bi tek o yokturdur bunu kabullenmen gerekir bu birinci madde. Bu maddede yenilip hauatinin merkezine koyarsan ve illa o olsun dersen olmaz bunu aklina kazi once sen olmazsan baska kizmi yok diyeceksin kendin bunu kabul ediceksin once o olmazsa baskasi illa vardir suan sokaga cikalim gel beraber iki goz gezdireyim etrafa kendime bakmamada gerek yok yatajdan kalkip uatumu giyineyim yeter yani az biraz meyilli kizi aninda tavlarim bu konuda iddiaya bile girerim hatta seninle ha arada reddeden olurmu olur illaki en nihayetinde bizde olmazsa olmaz insanlar degiliz ama illaki kabul edende olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Hocam oyle deme bu forumda eline kiz deymeyen +35 insanlar var, seninle her turlu vs atarlar :D

Alıntıları Göster
    Evet var tabii. Kızlar çoğunluğu beğenmiyor. Yani 1000 kız 1000 erkek düşünün karşı karşıya sıralanmış duruyoruz savaş sahnesi gibi.. 1000 kişilik kız ordusu içinden 100 tanesi eşini seçip gidince, sırf seçilenleri seçme şansları olmadı diye kalan 900 kız arkasını dönüp gidiyor. Bana böyle gibi geldi hep yani. Tanışmayı asla istemiyolar. Eski okul arkadaşlarım dahi instadan isteğimi kabul etmiyolar, etseler hemen tüm fotolarına beğeni atıcaktım.. vaaay napıyosun ya nerelerdesin sen falan deyip yürücektim, sonra muhabbet sürer giderdi. Bak benimde yaş 32 ama ilgilenmiyolar. .

• Ha birde su var seni anlamadigimizi dusunuyorsun ama merak etme biz seni cok iyi anliyoruz ama sen bizi anlamiyorsun. Senin yaptigin eziklikleri bizde yaptik cok gectik o yollardan ama bizim 20 yasinda yasayip tecrube ettigimiz eziklikleri sen hala.yapiyorsun ve surduruyorsun sorun burda ;)

• Hocam sen doktorsun ama doktorluğun havasını atmasını bilmiyorsun sanırım. Başta kendini aşağılıyorsun. Dolayısıyla özgüvenin düşük ve kızlarda bunu görüp bu pısırıktan bir şey olmaz diye düşünüyor olabilir.

Karizma çok önemli bu konuda birazda özgüven olacak. Hiç bir kıza da yağ çekmeyeceksin. Onlarsızda yaşarsın sorun yok sana muhtaç olan karşı taraf. Parası-işi olan sensin karşındaki senin paranın yarısını kazanıyor birde sen onun için "ne istersen yaparım" kafalarına giriyorsun. Biraz "ben ne istersem o olacak" gibi düşünürsen kız güçlü birisiyle takıldığını düşünecek ister istemez senden hoşlanacak.

Elin kolun düzgünse biraz spor biraz çevre birazda konuşma becerisi ile çok rahat kız bulursun ülkemizde.

Boş yapma ya.

• Instagramda. Önerilenlerde çıktı olaylar gelişti.

• quote:

Instagramda. Önerilenlerde çıktı olaylar gelişti.

sen mi yazdın ilk

• Evet

• quote:

Evet

birader evli kadın diyorsun

hiç korkmuyor musun , adam seni bulursa diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

Evet var tabii. Kızlar çoğunluğu beğenmiyor. Yani 1000 kız 1000 erkek düşünün karşı karşıya sıralanmış duruyoruz savaş sahnesi gibi.. 1000 kişilik kız ordusu içinden 100 tanesi eşini seçip gidince, sırf seçilenleri seçme şansları olmadı diye kalan 900 kız arkasını dönüp gidiyor. Bana böyle gibi geldi hep yani. Tanışmayı asla istemiyolar. Eski okul arkadaşlarım dahi instadan isteğimi kabul etmiyolar, etseler hemen tüm fotolarına beğeni atıcaktım.. vaaay napıyosun ya nerelerdesin sen falan deyip yürücektim, sonra muhabbet sürer giderdi. Bak benimde yaş 32 ama ilgilenmiyolar. .

Alıntıları Göster

Hocam malesef ki doganin kanunu boyle, kadinlar onlari sevecek erkekleri secmek yerine onlari bir kere duzup gecicek heriflerin pesinde kosuyor. Sonra da erkekler neden boyle diye agliyorlar o ayri

Hocam 32 yas bence top nokta gibi bir yer sizinle neden ilgilenmiyorlar anlamadim, taktikte bir sorun vardir saniyorum yoksa baska bir nedeni olamaz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.