Şimdi Ara

beyler kafayı yiyeceğim:vistamı xp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürekli ikisi arasında karar veremiyorum,vista sp1 le gayet performanslı oldu fakat enson gridde xp den 20 fps daha düşük alınca xp ye dönmüştüm.
    ben pc mi oyun ve internet amaçlı kullanıyorum.yeni sabit disk aldım.ve uzun bir süre boyunca format atmayı da düşünmüyorum
    sistemim q6600
    4850
    2 gb ram
    500+160+160 sabit disk

beyler lütfen yardım kafayı yiyeceğim.

• XP

vistaya geçmeye daha var.Acele etme
  • Windows Xp
  • forever xp

beyler kafayı yiyeceğim:vistamı xp mi?
  • Windows XP
  • herkes win xp diyor-ki bende çk seviyorum kendisini.
    fakat bayağı kişi vista kullanmaya başladı.
    vistadaki arama özelliğini,teması da çok seviyorum.açıkcası karar veremiyorum.gerçi xp nin de kötü bir yanı yok.genede bi türlü karar veremedim.vista bana konfor hissi veriyor.xp de formula 1 arabası hissi veriyor.hızlı ama çok stabil değil.
  • xp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Win. Vista Ultimate kullanıyorum. Kuzenimde gördüm güzeldi hiç incelemedim kararsızdım bende çoğu kişi xp diyodu ama farkettimki sistem güzel olunca ne dert oluyo ne tasa tabiki vista
  • şimdi herkesin yanlış bildiği bi konuyu ele alalım bunları ben yazmadım level dergisinde yazıyor

Aslında Vista oyunlarda Xp den daha ii performans gösteriyormus ancak bilgisayarın yetersizliği yüzünden bu performans düşüyormus.

Ama ben Vista kullanıyorum ama bazen çok güvenli olduğu için gıcık kapıyorum sürekli emin misiniz die soruyor sistemine güveniyorsan Vista Güvenmiyorsan Xp diyorum
  • Bende hala vistaya geçmeyenlerdenim hatta geçmek istemeyenlerdenim.Ben 2009 yazından önce geçmeyi düşünmüyorum
  • Sistemin oldukça iyi bence vista kur..İyi sistemde XP resmen 200de giden arabaya fren yaptırmak gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_silici

şimdi herkesin yanlış bildiği bi konuyu ele alalım bunları ben yazmadım level dergisinde yazıyor

Aslında Vista oyunlarda Xp den daha ii performans gösteriyormus ancak bilgisayarın yetersizliği yüzünden bu performans düşüyormus.

Ama ben Vista kullanıyorum ama bazen çok güvenli olduğu için gıcık kapıyorum sürekli emin misiniz die soruyor sistemine güveniyorsan Vista Güvenmiyorsan Xp diyorum

onu kapatabiliyorsun.uac yi kapatacaksın.nerede olduğunu unuttum şimdi,denetim masası güvenlik kısmında olacak.kapattıktan sonra yeniden başlıyocak.başladıktan sonra da uyarma seçenekleri vardı.uac kapalı diye uyarı yapmasını da kapatırsın olur biter
  • vista vista partizane

nereden aklıma geldiyse
  • Bende Q6600, 4gb ram var.. windows xp 32 bit kurmam gereksiz olur, 64bit kurmam driver bakımından eksik bırakabilir. En temizi vista 64 kullanıyorum.

Servislerden biraz temizlik yapınca ne ram kullanımında nede hızda xp' den bir farkı var. Önerimi açıklıyorum vista...

http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 12 Ekim 2008; 23:02:41 >
  • Ubuntu
  • vista + sp1
  • sonuna kadar xp. vista kadar iğrenç bi os yok. anneme yeni laptop aldık vistayla geldi mecbur ben de uğraşmak istemedim xp kurmaya arada bi kullanıyorum da alışana kdr canım çıkıyor xpyi ne kdr zorlaştırabiliriz diye düşünmüşler heralde heryerden bişeyler fırlıyor ota boka yüklemek istediğinize eminmisiniz diyor-çözümü varmış gerçi-. bi yenisi çıkana kdr kullanmam hayatta zaten bu sıralar çoğunlukla pardus 08i kullanıyorum
  • vista vista vista hiç düşünme...sistemci olarak sana vistayı öneririm...dirverlar daha güncel güvenlik arttırılmış ama basic ve ultimate i yükleme..home premium fazlasıyla işini görür...xp miyadını doldurdu...
  • XP biraz daha performanslı olabilir, fakat xp kullanmaya devam etmek isteyen arkadaşlar daha ne kadar direnebilirler ki :)

Vista' dan sonra gelecek olan işletim sisteminde o güvenlik öğelerinden taviz mi vermiş olmalarını bekliyorsunuz? Dahada artıp iyice sinir bozucu hale gelecek ama biz yine elimizle o güvenlik önlemini delip eski haline getirecez..

XP' ye 6 aylık daha destek geldi ama bitecek destek sonuçta. O saatten sonra xp kullanmak gerçekten pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

vista vista vista hiç düşünme...sistemci olarak sana vistayı öneririm...dirverlar daha güncel güvenlik arttırılmış ama basic ve ultimate i yükleme..home premium fazlasıyla işini görür...xp miyadını doldurdu...

evet hissettiriyor eskidiğini.
    peki bir oyuncuya hangisini tavsiye edersiniz?

@Leopar:32 bit kullanacağım.Atinin 64 bit sürücüleri her zamanki gibi sorunlu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.