Şimdi Ara

Beyler ingilizceye nereden başlayayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
7
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanka 0 ım diyorsun o yüzden ilk önce temel kelimeleri öğren yani çok kullanılan ondan sonra biraz gramer çalış daha sonra da ögrendiklerini tekrar etmek için duolingoyu kullanabilirsin en son biraz konuşup konuşulanları anlayabilecek seviyeye geldiginde(tahmini 4-5 ayda gelirsin bu seviyeye) ingilizce konferanslar dinleyebilirsin ben şey yapmıştım cambly videolari var youtubeda karşlıklı sohbet ediyorlar onları dinleyip geliştirmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-7DAD9E86A

Türkçe yazdim hocam ama kitaplari guncel olarak takip etmek istediğim için ingilizce kitap kullanacağım 2. Sınıftan itibaren. Türkçe basimlar 4 5 yıllık oluyor. Yeni bulunan hastalıklar, tedavi yöntemleri, yeni bilgiler vs. takip etmek istediğim için İngilizceyi öğrenmem şart. Yurt dışı düşünmüyorum, şimdilik Atatürkçü duygalarım ağır basıyor ama 5 yil sonrasını bilemem
    ***Spoiler alert***

Slayt okuyup çıkmış çözeceksin, o vahsettiğin textbookları muhtemelen hiçbir zaman okumayacaksın

***spoiler alert****

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Okuyacağım hocam. Slaytlardan sonra kendim ekstra çalışma yapacagim

• Hocam tıp için falan bu kadar kendini yıpratmana değmez. Bu kadar kasma bence. Ben yeni mezun oldum uzmanlık çalışıyorum zaten kazanıp gitsem de artık ömrüm boyunca 20 günlük tatile mecburum. Hayatının geri gelmeyecek kısımlarını bu şekilde harcamanı tavsiye etmiyorum kesinlikle. İngilizce öğren bir dil daha önemli ama bunu textbookları orjinalinden çıkar çıkmaz okumak istiyorum diye yapma bence. 4-5-6.sınıf bile yeterince zorlu ki öğrencilik ne kadar zorsa o kadar zor onlar da. Hayata atılınca bu günleri çok arayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-7DAD9E86A

Okuyacağım hocam. Slaytlardan sonra kendim ekstra çalışma yapacagim
    Derslerin yoğunluğunu bilmiyorsun..

Hocam ama yine de ingilizce şart değil mi sizce ? Yoksa tip icin olmasa da olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 10 Ağustos 2022; 14:10:35 >
  • İngilizce öğrenmeye başlayacaksan Flalingo'yu kesinlikle tavsiye ederim. Hem derslerde Oxford kaynakları kullanılıyor hem de tamamen konuşma pratiği yapabiliyorsun. Birebir dersler sayesinde dil bilgisiyle birlikte gerçek konuşmalar üzerinden kendinizi geliştirebilirsin. Hem okulda hem de günlük hayatta kullanabileceğin kelimeleri öğrenmek için deneme dersi alıp gözlemleyebilirsin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.