Şimdi Ara

Beyler Hesaplarımız ele geçirildi la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece bende dahil olmak üzere ve bildiğim kadarayıla 5-15 kişinin hesabı çalınmış sanırım.Bana 30 günlük uzaklaştırma vermiş.Sonrada imzaya lar koymuş.Adminlere ulaştım durumu belirttim sağolsunlar anladılar derdimi açtılar banımı .4everAlone kardeşimize de aynı şeyi yapmış sanırım.İmzası fenaydı. .Neden bize yaptılar onuda anlamadım.Bak hesabımı ele geçiren kardeş beni duyuyosan gözünün yağını emiyim benimkini alma git başkasınınkini al ben bişi yapmadım la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 18 Ağustos 2012; 21:38:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

Dün gece bende dahil olmak üzere ve bildiğim kadarayıla 5-15 kişinin hesabı çalınmış sanırım.Bana 30 günlük uzaklaştırma vermiş.Sonrada imzaya lar koymuş.Adminlere ulaştım durumu belirttim sağolsunlar anladılar derdimi açtılar banımı .4everAlone kardeşimize de aynı şeyi yapmış sanırım.İmzası fenaydı. .Neden bize yaptılar onuda anlamadım.Bak hesabımı ele geçiren kardeş beni duyuyosan gözünün yağını emiyim benimkini alma git başkasınınkini al ben bişi yapmadım la

PSN:Darkhate90

• Gözünün yağını emiyim ha

• Benim hesabımıda çaldılar yaa , benım kı çok eski degildi 2 aylık falandı , yenı hesap açtım valla ben .

edit: doğum günümü 1 ocak 1980 yapmışlar, imzayı silmişler sanırım başka bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni what -- 18 Ağustos 2012; 22:03:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.