Şimdi Ara

Beyler hesabım lanetlendi galiba.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal oyuna giriyorum hep rankedda oyunlar böyle olucak diye korkuyorum hep normal atıyorum bi türlü geçmedi bu olay ya.Durmadan aynı adamlar daha önce başka bi konu açmıştım günlük galibiyeti sadece aramda alabiliyorum beyler başka bu sorunu yaşayan varmı riot bizi test mi ediyor anlamadım ki .Normal oyunda 2 haftadır win zar zor alabiliyorum yani çooook sıkıntıdayım ya.Adamlar ne farm yapmasını bilir ne ward ligim gold 5 bu arada. Beyler hesabım lanetlendi galiba.

Bu oyunda rek sai sadece fizz e öldü zaten adamın nickinden ortada olay.

Beyler hesabım lanetlendi galiba.

Talonun farma dikkat burda.

Böyle konular çok açtığımı biliyorum ama cidden çok can sıkıcı artık bende böyle oldukça paylaşmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizu Kawarimi -- 25 Temmuz 2015; 14:07:43 >

• Bırak oyunu, kurtul dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adının üstünü çizip,karalayıp ismini gizlediğini zannedip diğer oyuncuların adlarını açık bırakanlardan
  • Cekilise katılmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav illa diğer oyuncuların karşılaşma geçmişine bakıp burada ifşa mı edelim. Gizlemek istiyosan herkesi gizle bari.

• Onlarin adını gizlemiyorum çünkü oyununuza gelirse rankedda bu tür nickleri görürseniz çıkın diye.Bakın Jax oyunundaki sivirin geçmişine baktım.Adam hep bozgun derecelide feedlemis.Plat 1 almış hesabı Plat 5 e kadar düşürmüş bu tür oyuncuları tanıyın diye.Zaten seviyeli adamla bi derdim yok derdim bu seviyesizlerle.
    Ayrıca cok merak ediyosaniz bakın o arkadaslarin gecmisden benim nicki de bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizu Kawarimi -- 25 Temmuz 2015; 14:55:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.