Şimdi Ara

beyler herkes ayar verdim havasında, ama size şimdi bana verilen ayarı anlatıyorum! [kötüydü bro]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bundan 1-2 sene önce harp okulunda öğrenciyim. okul güzel hoş ama bi komutan senin bi hareketine vs takılırsa baya sıkıntı oluyor. neyse bende baya bi kötü şans var. hani cem yılmaz diyor ya ilginç olaylar hep benim başıma geldi abimse normal bi hayat geçirdi diye, o hesap. bi vukuat oluyor hemen nasıl oluyorsa içine düşüyorum ben. vukuat işleyen de savunma alıyor bilenler vardır belki. bi gün uçuş kampındayız Yalovada. arkadaş var sigara içiyor yanımda. 1 saat e uçuş yapacağım komutanla. hacı bendeki şans ya alay komutanı bizi görmez mi. ama sigara içen de ben değilim şans işte. gittik yanına tekmil verdik falan. adam numaraları aldı bizim itiraz edemiyorum sen de içtin diyor. yok falan dedim. harp okulunda birşey vardır dürüstlük çok önem verilir. ama yapmadım yani içmedim komutana anlatıyorum anlamıyor gördüm diyor. ve ardından klasik laf ''ben yalan mı söylüyorum'' diyor. ve hiç bi sey diyemiyorsunuz. hayır komutanım diyorsun o zaman ''sen yalan söylüyorsun diyor'' Hay Allah ım ya neyse adam bizi uçuş komutanlarımızın yanına götürdü benim hocamda Yarbay, lakabı peygamber Yarbay dı şeker gibi bi adamdı yemin ederim. adamı nasıl pohpohladıysa artık adam bi atarlı gibi tamam mı sorma. neyse bu T41d vardı bizde cessna uçak onunla uçuş eğitimi yapıyoruz. Hocam adam bi sinirli fark ediyorum. şimdi gaz kolu vs var uçakta tırmanışa geçerken gaz kolu tam ileri yapılır, bize de uçağı nazik kullanın bi parçası elinizde kalmasın derdi komutanlar sonuçta 72 model uçak. neyse tam tırmanışa geçeçeğiz adam arada hatırlatıyor tam gaz ver falan diye. gazı kökle dedi ben de verdim gazı ama çok az açık kalmış sonuna kadar vermemişim gazı, nazikçe ittim yani. işte olay burda koptu. bu arada 5000 feet deyiz. adam bana yan yan bi baktı. gaz koluna bi vurdu, '' gazı kökle demek gazı kökle demketir'' diye bağırıyor. bi korktum ben zannediyorum bu gaz kolu pervanenin ordan çıkar heralde. neyse uçuş bitti falan. arkadaşla gazinodayız yani kantin. şey düşünüyoruz şimdi savunma alacağız falan ya komutana ne diyeceğiz diye. benim şimdi aklımda cafcaf lı bi konuşma var biraz uzun. işte komutanım içmedim falan deyip kendimi haklı çıkaracağım daha önce hiç savunma almadım mazur görün falan diyeceğim, işte okul derslerim spor derslerim iyi falan diyeceğim. edit: beyler bu arada şınav barfiks im falan dereceli idi yani. neyse bişeyler düşünürken biz, bi anons geldiği bizim isimler ivediği karargaha gelin diye. koştur gittik. önce arkadaş aldı hiç bişey de diyemedi,gitti o. ben kaldım şimdi, kolay değil tabi pısırık bi elemandı biraz, karşımızda takım komutanı üsteğmen, kol komutanı yüzbaşı bi de alay komutanı varken konuşmak pek yemiyor. ama ben de haksızlığa hiç gelemem içmedim arkadaş diye bağırasım var adamlara. neyse bana savunmayı uzattı yüzbaşı oku dedi. bi okudum yalan söyledim diye uyarı kağıdı hem de okul komutanından yani generalden mektup, komik gibi duruyor ama acı bi durum, bi de yalan söylediğim defalarca yazıyor ama öyle birşey yok neyse okudum konuşma yapmaya hazırlanıyorum. başladım işte bi sürü şey söyledim böyle kendimi haklı çıkaracak, onlar da dinliyor güzelce içimden diyorum ki heralde kurtaracağım paçayı, komutan yırtacak uyarıyı. biraz daha hevesleniyorum falan, adam baktı bana konusmam bitince bitti mi dedi. bende bi şok. imzalayacaksan imzala işimiz gücümüz var dedi seninle mi uğraşacağız. başından aşağı kaynar su dökülmesi varya orada yaşadım bunu. ben neler bekliyorum komutan ne diyor. çaresiz imzaladım kağıdı verdim komutana bi de fırça yedim üstüne boş konuştum diye. işte o gün anladım ki her zaman yırtamıyorsun bi işten. öyle adam bi ayar verdi işte

• up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

/>

buralarda ''yav he he'' diyolar bu yoruma
  • okuyamadım
  • Gecmis olsun sadece kınama mı aldın yoksa başka bir ceza aldin mı o kadar anlatmissin ama orası eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 28 Haziran 2012; 16:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

Gecmis olsun sadece kınama mı aldın yoksa başka bir ceza aldin mı o kadar anlatmissin ama orası eksik

sağol hocam, bi kaç günüm disco da geçti haftasonu iznim iptal oldu bi de komutanlar keskin bakışları tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özet geçmemi isterseniz eleman lise 1e başlamış simitçi bıyıkları henüz yeni terlemeye başlamış sonra arkadaş sınıfta güzel ve sexi öğretmenine bakıp mast. yaparken yakalanmış ve kınama cezası almış okulda adı otuzbirciye çıkmış falan felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

özet geçmemi isterseniz eleman lise 1e başlamış simitçi bıyıkları henüz yeni terlemeye başlamış sonra arkadaş sınıfta güzel ve sexi öğretmenine bakıp mast. yaparken yakalanmış ve kınama cezası almış okulda adı otuzbirciye çıkmış falan felan

o kadar da düşündüm bu kadar cümleyle yazamadım helal sana özetçi
  • öfff bunun için mi okudum o kadar yazıyı.

ayar falan yok beyler okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypermestra

öfff bunun için mi okudum o kadar yazıyı.

ayar falan yok beyler okumayın

ne bekliyodun ? adama savunma kağıdını rulo yapıp monte mi etseydim.
  • eve gidince bakacam bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

/>

güzel dans etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratttan35

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

/>

güzel dans etmişsin

http://inciswf.com/1305364459.swf

• özet yok mu özet.
  • Kötü olmuş o komutanda az değil ama sen içmemişsin sana iftira atmış.O adamın yüzünden ceza almışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.