Şimdi Ara

beyler hepsiburada biber gazı bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan 8 gibi çıkıyorum ve yürüdüğüm yolda kimse olmuyor,yürüdüğüm yolun bitişiğinde park var ve her gece içki içenler var.Haliyle tırsıyorum birazcık Daha önce bu biber gazını kullanan varmı ? Bide ATM'den yapıcam ödemeyi sorun çıkarmı ?

edit ;

link :http://www.hepsiburada.com/Liste/jenix-biber-gazi-jnx3079/productDetails.aspx?productId=evjenix3079&categoryId=162876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgenGenc -- 18 Ekim 2011; 0:53:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErgenGenc

Okuldan 8 gibi çıkıyorum ve yürüdüğüm yolda kimse olmuyor,yürüdüğüm yolun bitişiğinde park var ve her gece içki içenler var.Haliyle tırsıyorum birazcık Daha önce bu biber gazını kullanan varmı ? Bide ATM'den yapıcam ödemeyi sorun çıkarmı ?

edit ;

link :http://www.hepsiburada.com/Liste/jenix-biber-gazi-jnx3079/productDetails.aspx?productId=evjenix3079&categoryId=162876

Cikmaz bende almistim bi ara

• O linki ben verdmiştim diğer konuda :D

Atm'den havale yapabilirsin sorun çıkmaz.
  • Şimdi ürünü 1 aya gondermezler fılan ugrasamana degmez. Tavsiyem istanbuldaysan her yerde 5 Tl ye satıyırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Şimdi ürünü 1 aya gondermezler fılan ugrasamana degmez. Tavsiyem istanbuldaysan her yerde 5 Tl ye satıyırlar.

Pendik merkez de minibüs den iniyorum bida biniyorum.Merkez de varmıdır acaba ?
  • quote:

quote:

Şimdi ürünü 1 aya gondermezler fılan ugrasamana degmez. Tavsiyem istanbuldaysan her yerde 5 Tl ye satıyırlar.

Avrupa yakasındayım carşı fılan yok mu ? Örneğin eminönü ve beyazıtta bibar gazı elektril veren şok cihazları fılan hep satıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Avrupa yakasındayım carşı fılan yok mu ? Örneğin eminönü ve beyazıtta bibar gazı elektril veren şok cihazları fılan hep satıyorlar.

yok hocam hiç denk gelmedim öyle yer yok bi tek av malzemeleri ve silah satan yer var ordada uçuktur tahminen.Nerelerde bulabilirim ki 1 milyoncularda varmıdır ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam hiç denk gelmedim öyle yer yok bi tek av malzemeleri ve silah satan yer var ordada uçuktur tahminen.Nerelerde bulabilirim ki 1 milyoncularda varmıdır ?

Vardır sor istsersen bizim burda oyuncakcı orda var :D

• http://www.orjinalbibergazi.com/biber-gazi

Kapıda ödeme sistemi ile alabiliyorsun!
    Cebe ve çantaya sığacak büyüklükte, avucunuzda rahatlıkla saklayabileceğiniz boyutta.
    5 metre mesafeye kadar karşınızdaki saldırganı tamamen etkisiz kılar.(açık alanda rüzgardan dolayı etki mesafesi değişir.)
    Kalıcı etki yaratmamakla birlikte saldırganı geçici körlük ile 45-60 dakika boyunca saf dışı bırakır.
    Karşınızdaki saldırgan 2-3 kişi de olsa o bölgeye sıkmanız sonucunda herkesi tamamen etkiler.
    Ürün aynı zamanda köpek ve benzer hayvanlardan da korunmak için idealdir.
    Üzerinde kullanılan canlıda 1 saat sonunda tamamen tüm etkinliğini kaybeder ve kalıcı hiçbir hasar bırakmaz.
    40 ml ‘lik tüpüyle defalarca kullanılabilir.
    Orjinal Alman menşelidir.
    Kendinizi korumanın en kolay yolu.

• Ben de bir biber gazi bir de pekin jopu almayı düşünüyorum. Arabada dursun lazim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.