Şimdi Ara

Beyler hayat benle dalga mı geçiyor sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hayatımı Truman Show tadında geçiriyorum.. Sanki sadece ben varmışım, diğer herkes oyuncu gibi..
    Yav İstiklal'e vs.. gidiyorum, gerçek anlamda süper hatunlar var, yemin ediyorum dünya güzeli dersin, erkek arkadaşlarıyla el ele geziyorlar..
    Buradan bakınca ''Eee nolmuş yani'' diyebilirsiniz..

Yahu bu hatunları bu elemanlar nereden buluyorlar? Nasıl ayarlıyorlar-kendilerine bağlıyorlar anlayamıyorum..
    Bugün İstiklalde birini gördüm, yemin ederim -evet arkadaşlar yemin ederim- yılların Victoria's Secret fanı olan ben diyebilirim ki Adriana Lima'dan daha güzel.. Bi baktım 5 dk. sonra erkeğiyle buluştu el ele gezmeye başladı..Hayır yani benim sorum en başta da belirttiğim gibi.. Bu tarz hatunlar nerede kalır ve nasıl bir ortam müsaitliği var ki bu hatunu ayarlama durumu sözkonusu olur?

Biz neden ayarlayamıyoruz?Hayır yani o erkeklere bakıyorum çok yakışıklı da değiller.E ben de tipsiz sayılmam. Ama yüzüme bakmıyorlar bile.. 2-3 arkadaş geziyoruz, hiçbirimizin yüzüne bakmıyorlar..Yerlisi de yabancısı da..

Bu erkekleri nasıl dikkat çekiyor da kendilerine baktırıp, ortamı ısıtıp ayarlıyorlar anlayamıyorum.

• Aramıza hoş geldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick mesaj uyumsuzluğu

• Hoşgeldin harun abi.
  • O sorunun cevabını net olarak bilen kimse yok
  • Sıralıyorum ;

s2000
    Levi's & U.S Polo Kıyafet .
    Emporio Armani Saat .
    Ray-Ban gözlük .
    Düzgün bir Türkçe .

ve kızlar senin ...
  • güzel olacakta ne olacak bir süre sonra güzellikte sıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler herkes ayni durumdaysa biri bana o kizlarin yanindakilerin kim oldugunu soylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Eros34

quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Sıralıyorum ;

s2000
    Emporio Armani Saat .
    Ray-Ban gözlük .
    Düzgün bir Türkçe .

ve kızlar senin ...

yahu abartma sen de , o fıstık gibi hatunların yanındaki her erkekte s2000 mi var?

ayrıca Bugün Levis gömlek, altına US polo şort giymiştim (gerçekten ) ve Ray Ban gözlük takmıştım,Türkçem de gayet düzgün ..Sadece saat kullanıyorum..
    Ama benim demek istediğim; nasıl bir ortamda takılıyorlar ki bunlar, tanışma ortamı doğuyor? Herkes üniversiteden mi tanışıp kaynaştı veya herkesi arkadaşları mı tanıştırdı?
    Anlamıyorum.

Cafe neden var gardaşşş ?

s2000 örnekti sadece ...

• "2-3 arkadaş geziyoruz"

İstediğin kadar yakışıklı ol hiçbir kız 3 erkeğin arasına dalıp konuşmaya çalışmaz. Kızların ortamını düşünmek yerine kendi ortamından uzaklaş biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITHM -- 1 Temmuz 2012; 0:26:46 >
  • Dostum o bir sır bizde bilmiyoruz .
  • quote:

Sıralıyorum ;

s2000
    Emporio Armani Saat .
    Ray-Ban gözlük .
    Düzgün bir Türkçe .

ve kızlar senin ...

s2000 binbenm olsn yerim kızları lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

quote:

Sıralıyorum ;

s2000
    Emporio Armani Saat .
    Ray-Ban gözlük .
    Düzgün bir Türkçe .

ve kızlar senin ...

s2000 binbenm olsn yerim kızları lan

Kesinlikle Kızlar s2000 kadar zevk vermez

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıralıyorum ;

s2000
    Emporio Armani Saat .
    Ray-Ban gözlük .
    Düzgün bir Türkçe .

ve kızlar senin ...

yahu abartma sen de , o fıstık gibi hatunların yanındaki her erkekte s2000 mi var?

ayrıca Bugün Levis gömlek, altına US polo şort giymiştim (gerçekten ) ve Ray Ban gözlük takmıştım,Türkçem de gayet düzgün ..Sadece saat kullanıyorum..
    Ama benim demek istediğim; nasıl bir ortamda takılıyorlar ki bunlar, tanışma ortamı doğuyor? Herkes üniversiteden mi tanışıp kaynaştı veya herkesi arkadaşları mı tanıştırdı?
    Anlamıyorum.

Cafe neden var gardaşşş ?

s2000 örnekti sadece ...

Kardeş, Cafe'ye de takılıyoruz ama neden olmuyor anlamıyorum.2-3 kişi gezdiğimizden midir nedir?
    Tek mi takılmak lazım acaba, bilmem ki..
    O zaman da ben çok sıkılıyorum..

Cevabı sorunun içinde gizli Ayrıca çokta güzel olmasına gerek yok sonra sıkılıyor insan

• Lidyalılarda aynı dertten muzdaripti sonra parayı buldular..
  • Ortam ve tanıdık vasıtasıyla oluyor.Arkadaş grubun kız erkek karışık olmalı ve özelikle kız arkadaşının (normal ) tanıdığı ve girdiği ortam iyi olmalı

• Evden çıkıp ortam peşine düşmezseniz, kendinizi bi şekilde kanıtlamazsanız daha çok merak edersiniz bu kadar basit işte..
  • Harbi en krosunun yanında bile güzel kızlar var bizim tipimiz yerinde bakan bile yok. Ben de merak ediyorum sorunun cevabını.
  • popülarite
  • coca colanın formülü gibi ne desek boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.