Şimdi Ara

Beyler hayallerimi, düşüncelerimi bastırmak için çok konuşuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf bu yüzden gevezeyim, içimi dökesim geldi qnqlar.

Konuşmayıp düşünmeye dalınca kopup gidiyorum gerçeklikten uzaklaşıyorum.

Dalga geçmek serbest ama ben ciddiyim dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende dökeyim

kızsızlıktan bıktım 12 yaşında çocuk manitasıyla sahil kenarında simit yiyip elleşirken ben hala pc başında kızla tanıştım konusu açıyorum istesem kız tavlarım ama ileride evleneceğim zaman karıma bunu nasıl açıklarım çocuklarıma nasıl bakarım çocuklarım gelipte baba sen annemi aldattınmı diye sorarsa onlara nasıl derim bunu bunun bir açıklamaması olmamalı çünkü yok olamazda ama kızlar fena ya özellikle rus kızları
  • Adhd nedir bi arastirsana. Belirtilerine bak bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

bende dökeyim

kızsızlıktan bıktım 12 yaşında çocuk manitasıyla sahil kenarında simit yiyip elleşirken ben hala pc başında kızla tanıştım konusu açıyorum istesem kız tavlarım ama ileride evleneceğim zaman karıma bunu nasıl açıklarım çocuklarıma nasıl bakarım çocuklarım gelipte baba sen annemi aldattınmı diye sorarsa onlara nasıl derim bunu bunun bir açıklamaması olmamalı çünkü yok olamazda ama kızlar fena ya özellikle rus kızları

Sonuna güldüm, geri kalanı için; haklısın qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Adhd nedir bi arastirsana. Belirtilerine bak bakalim

Baktım, bu gün sınavdan 13. Soruyu hiç görmemişim 10 puanlık soru. İlk jez olan bir şeyde değil bu tip hataları çok sık yapıyorum ama salakligimi dikkatsizim diye örtmek istemem hiçbir zaman. Tıbbi bir sorun olduğunu da hiç düşünmemiştim şimdi düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Baktım, bu gün sınavdan 13. Soruyu hiç görmemişim 10 puanlık soru. İlk jez olan bir şeyde değil bu tip hataları çok sık yapıyorum ama salakligimi dikkatsizim diye örtmek istemem hiçbir zaman. Tıbbi bir sorun olduğunu da hiç düşünmemiştim şimdi düşünüyorum :)

Kendine teshis koyma yine de. Supheleniyorsan bi psikiyatr a git. Ama kendini dinlet mutlaka. Dinlemeyip 1dk da ilac yazarsa alma. Adhd ile ilgili sorun olursa pm at. Konu acip sormaya kalkma. Bu durumun ne oldugunu bilmeyen ilaclarina karsi cikan bi ton mal var. :) bu hastaligin dikkat eksikligi kutbunu yasayan biriyim. Sorun olursa dedigim gibi pm...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Kendine teshis koyma yine de. Supheleniyorsan bi psikiyatr a git. Ama kendini dinlet mutlaka. Dinlemeyip 1dk da ilac yazarsa alma. Adhd ile ilgili sorun olursa pm at. Konu acip sormaya kalkma. Bu durumun ne oldugunu bilmeyen ilaclarina karsi cikan bi ton mal var. :) bu hastaligin dikkat eksikligi kutbunu yasayan biriyim. Sorun olursa dedigim gibi pm...

Pc geçince atacağım pm, ayrıntılı yazarım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende icime atarim.Gidip kimseye derdimi anlatamam herkesin zaten kendine gore derdi var.Anlatip birde onlarin canin sikmaya gerek yok.Ne olursa olsun mutlu olmaya calisiyorum :(

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Bende icime atarim.Gidip kimseye derdimi anlatamam herkesin zaten kendine gore derdi var.Anlatip birde onlarin canin sikmaya gerek yok.Ne olursa olsun mutlu olmaya calisiyorum :(

Sorunları konuşacak adam var aslında ama konusmak istemiyorum nedense, ergenlikten galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.