Sevgiliye söylenebilecek güzel ve anlamlı sözleri toparlayalım burda beyler. dh nın ilhamına ve bu konudaki bilgisine güveniyorum.
sana azdım diyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR
sana azdım diyorum ben
iyi güzelde benim güzel sözden kastım bu değildi ama panpa
quote:
Orijinalden alıntı: electroghost
quote:
Orijinalden alıntı: waRRioR
sana azdım diyorum ben
iyi güzelde benim güzel sözden kastım bu değildi ama panpa
Gececi tayfa not here
kan tutarya hani seni, gitme diye kestim bileklerimi...
Aldığım her nefesin birisi senin.Hasret sarhoşuyum dolaşır dilim.Gittiğim yolların kenar köşenin.Attığım her adımın birisi senin.Paylaşırım seni yalnız seninle. Gündüzler seninse geceler benimle.Bildiğim bir his var sana içimde.Verdiğim her soluğun yarısı senin
Bir fısıltı bırak yastığımın üzerine.Kışı bırak yerin üzerine.Yalnız uyandım yine, sessizliğin havası var yatak odamda ve her yerde..Şimdi dokun bana, gözlerimi kapıyor ve rüyaya dalıyorum..Birbirimize dokunduğumuz andan, zaman bitene kadar kalbin tarafından korunduğuma inandır bu gece..
Diz çöker duygularım,yüreğim rehin ve dilim suskun en bitik halimdir huzurunda olmak ve gözlerine bakmak.Biter bütün cesaretim ismini her duyduğumda kanatlarım kırılır,yüzüm burkulur,başım önüme eğilir sözler düğümlenir boğazımda adını her duyuşumda.Seni sevmek bu kadar acı ve gerçek,seni sevmek bu kadar uzak ve yüreğine varmak o kadar imkansız.Ama onurlu bir savaşcıdır sana her yoksun bakışım
Bilmem unuttumu dudakların adımı? Gözlerinde anılar eskidimi? O en güzel ümitler,hayaller yılların gölgesinde kayboldumu? Oysa hala duruyor ağaçlarda ismimiz.Oysa hala solmadı duvarda resmimiz.Bir zamanlar eşsiz olan kutsal sevgimiz.Yoksa senin kalbinden silindimi? En çılgın bak benim hala.Ne çıkarki bu aşkın ölüm olsa sonunda? Sevgilim söyle bana yoksa senin gönlünde yıllar süren aşkımız küllendi mi acaba?
Gözlerim karardı sana hasretten.Saklama gel artık kendini benden.Ne zarar gördün ki benim sevgimden? Al iki gözümün birisi senin. Paylaşamam seni hiçkimselerle.Üç günlük ömrüme ışık tutansın.Bir gün gel koşarak kader utansın.Ömrümün defteri böyle kapansın
Şu gönlümde hasret oldukça, aşkın kalbime doldukça, sabahlarım sensiz oldukça sana şarkılarım bitmez.Kıymetimi bilmedikçe, hatırımı sormadıkça, arada bir gelmedikce sana şarkılarım bitmez.Ellerini tutmadıkca, gözlerine bakmadıkca, dizlerinde yatmadıkça sana şarkılarım bitmez...
Sana olan özlemim sönmemiş volkan gibi. Bir his var ki içimde kadere isyan gibi. Resmini doya doya saatlerce seyrettiğim. Birgün senin olmaya inan ki yemin ettim. Uzat artık elini ömrümden bir parçasın. İnan hergün her saat ettiğim duadasın
Sen benim özlediğim. Yıllarca beklediğim. Gel artık gel dediğim. Biricik sevdiğimsin.Yoluna güller döktüğüm. Resmini hep öptüğüm. Önünde diz çöktüğüm. Biricik sevdiğimsin. Gönülden sevilecek. Her derdi çekilecek. Uğrunda ölünecek. Biricik sevdiğimsin
Elveda deyip bir gün, viran edip gönlümü, ayrılıp gidişinin, bu gece yıldönümü. Bugün de sensiz içtim, bu aksam sensiz hiçtim, bu gece her damlayı iki kadehe biçtim. Ayrılık öyle zor ki, kimsesiz kalan bilir. Gözyaşı ne demektir, her gün ağlayan bilir...
Kalbin sızlayacak baksan bir bana.Yine ilk günki gibi gülümse bana.Dedim ki gelecek dosta düşmana.Yüzümü çıkarma ne olur kara.Çıkacaksın diye köşe başından.Bekle bekle beklemekten usandım artık.Çilemin gemisi gelmis demirli.Yükle yükle yüklemekten usandım artık.Dünyayı durdurdum bakarsın diye.Fallara baktırdım çıkarsın diye.Yolların sonunda sen varsın diye.Ekle ekle eklemekten usandım artık
Bu akşam da yalnızım yine her akşam gibi.Bu akşam da yalnızım kafam hafif dumanlı.Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim.Ben senin hücrelerindeyken her derdimi dökerdim.Biraz ümidim olsa ömür boyu beklerdim... __________________________________________________ _______________
20 yaşımdaki gibi korkusuzca sevişmeyi istemiştim her zerreni aşkın arsız davetiyle. En kararlı hislerimle utanmaz hayallerime yenilmiştim eskisi gibi. O zaman ki aşklar şimdiki yalnızlıktan haklıydı.O zaman ki yalan şimdi ki gerçeklerden çok farklıydı.Okşadığın kedileri, mutluluğunu kıskandım.İkimizi hayal ettim aşkta hep acemiydim.Kafeste kuşların gibi esirin olmak istedim.
Sen unutmuşsun yakışır.Kalbim aklımla savaşır.O öpüşlerin, o sevişlerin çıkamadım içinden.O sıcaklığın yakıyor beni atamadım içimden.Belliydi terk edeceğin.Kalbimi kırıp gideceğin.Ne arar ne de sorarım demem.Henüz vakit çok erken.Zaman akmadı sabah olmadı.Anılar konuşurken.Ne yapsam seviyorum.Hadi vazgeçir kalbimi yanı...yorum.Ne yapsam seviyorum.Elimde değil çok özlüyorum
Kalbine beni kendi ellerinle aldın.Şikayetçi değilim çünkü aşığım.Melankolik bir mevzu aramızdaki aşk.Çok alıştım kapıların kitli içerde kaldım.Tamam canım nasıl istiyorsan öyle olsun.Yeter ki açma aramızı.Benimle oyna her durumda.Yeterki şimdi aç kapıyı.
Sanki hiç görmedim.Sanki hiç sevmedim.Herşey oldu sanki bir hayal.Saklanır gerçeğim.Nerde sevdiklerim? Nerde sonsuz aşklar? Acıttı beni, unuttu beni verdiğin hazlar.Yine geceler uzun.Yine güneşimin gözleri kara.Aşk yine başımda.Yana yana kül oldum.Yine geriliyorum çarmıhına aşk denen ölümün.