Evet beyler bu dediğim gerçek acaba nasıl bir katkısı oluyor vücut üzerinde ? Gerçi sagara da içiyorum yürürken ama çiğer kısmım çok önemli değil.
quote:Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR Evet beyler bu dediğim gerçek acaba nasıl bir katkısı oluyor vücut üzerinde ? Gerçi sagara da içiyorum yürürken ama çiğer kısmım çok önemli değil. Bende içiyorum çok lezzetli
quote:Orijinalden alıntı: promise89 yürüyüs farklı koşu farklı normal yürüyüşde pek kilo vermezsin onun yerine 1.5 saat koşu yaparsan çok kilo kaybı olur. UzmanTV'de bir doktor yürümenin zayıflamaya çok faydası olduğunu söylüyor. Ben orayı referans alarak böyle bir şey dedim.
quote:Orijinalden alıntı: promise89 yürüyüs farklı koşu farklı normal yürüyüşde pek kilo vermezsin onun yerine 1.5 saat koşu yaparsan çok kilo kaybı olur. Belki bacak kaslarım falan gelişir diye , ayrıca bütün vücut çalışıyormuş diye biliyorum...
yürümek zayıflatır ama tempolu yürümelisiniz,bende akşamları yürüyüşe çıkıyorum faydasını 1 haftada görüyorsunuz,sigara da içiyorum maalesef,ama azalttım,bırakıcam kısmet olursa.