Şimdi Ara

Beyler gözü ışığa çok hassas olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli ışığa aşırı hassasım.Güneşi geç lamba,pc,tv ve telefon ışığı bile rahatsız ediyor.Evde özellikle şu son 3-4 aydır güneş gözlüğü ile dolaşıyorum.Allahtan okulda sınıfın perdesi lacivert orda az birşey rahatlıyorum.Okulda da dalga geçmesinler diye çıkarmak zorunda kalıyorum yoksa kimse tutamazdı.Sebebi nedir acaba ya da başka kimde var?

• İsmini hatırlamıyorum ama doktora git ışığa hassasiyetim var de o hemen takar sana.

Gözlüğü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende biraz vardi onceden, monitorun parlaklik ayarini ve konstrasti dusuk kullaniyordum ama suan yok yuksek ayarda sıkıntı yapmiyor

Doktora gittinizmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

bende biraz vardi onceden, monitorun parlaklik ayarini ve konstrasti dusuk kullaniyordum ama suan yok yuksek ayarda sıkıntı yapmiyor

Doktora gittinizmi

Hayır çok üşeniyorum doktora gitmeye.Daha doğrusu güneş gözlüğü var diye gerek duymuyorum.Neredeyse çoğu şeye bakabiliyorum gözlükle.Ama bir gün başına bişey gelicek gözlüğün o zaman kendimi doktorun yanına atıacağım
  • Hocam bende o kadar degil ama, teknolojik aletlerin parlakligi yuksekteyken cok rahatsiz ederdi hatta bi ara o kadar hassaslasmistim ki parlaklik yuksekken ekrana cok baktigimda 1-2 saate migren tutuyordu. Migren isik,koku gibi seylere cok duyarlidir. Migreniniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunes ışığı etkiliyor benim gözleri yasariyolar, (mavi)

• Benimde öyle çok parlak ışıklı telefon, pc veya televizyona bakamıyorum mümkün olduğunca en kısık parlaklıkta oluyor hatta pcdeyken hoparlörun ışığı bile rahatsız ediyor sanıeım benimde gözlerimde sıkıntı var şuan farkettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede gunes isinlarina maruz kalinca gozum agriyor.

• Bende tv yi gunes gozlugu ile izliyorum yada 45 derece aci ile bakiyorum. Bilgisayarim genelde en dusuk parlaklikta. Doktora gittim, isik hassasiyetin yuksek gunes gozlugu kullan dedi

• bende soguk havadan gelince odaya girdiğim anda gözlerim sulanıyor.
  • Bunun icin ozel gozlukler var bir tanidigimda ayni seyden sikayetciydi bahsettigim gozlukden verdiler gelen isigin duzeyine gore kararan bi gozluktu baya memnundu kendisi

• Kolormatik gözlük kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunes.isigi degilde florasanda oluyor bende bu genelde.Hastalik var ama bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coreytoddgray

Hocam bende o kadar degil ama, teknolojik aletlerin parlakligi yuksekteyken cok rahatsiz ederdi hatta bi ara o kadar hassaslasmistim ki parlaklik yuksekken ekrana cok baktigimda 1-2 saate migren tutuyordu. Migren isik,koku gibi seylere cok duyarlidir. Migreniniz var mi

Hayır hocam migrenim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemaho -- 17 Ocak 2017; 23:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

Gunes ışığı etkiliyor benim gözleri yasariyolar, (mavi)

Göz rengi ile ilgisi var mı ki benimde mavi çünkü??
  • Akşam vakti evdeki avizeye bakınca benim gözüm de ağrıyor. Bakmak istemiyorum yani rahatsız ediyor

Direkt avizeye de bakmıyorum ha, sadece görüş alanımda olması yetiyor. Çok parlak da değil. İlginç

• Nemaho kullanıcısına yanıt
    Var hocam, renkli gözler ışığa çok hassastır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.