Şimdi Ara

Beyler gerçekten acil.Virüs var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok ama çok acil.pcde daemon falan açılmıyor,ilk açılışta ''hoş geldiniz'' den sonra 5-6 tane hata ''uygulama düzgün olarak başlatılamadı'' napayım beyler yardım edin.film,oyun,resim
    çok önemli dosyalarım var.ekranın sol üst köşede küçük biryere fare çalışmıyor tıklamıyor.daemon açılmıyor ama euro truck 2 yada mozilla açılıyor.chromeda youtube açılmıyor(shockwawe flash yok''diyor.kasmalar falan bazen youtube falan zaten ölü hiç açamıyor.alt+6ctrl+del çalışıyor.zaten dünmü ne pc birden hata verdi falan kendini yeniledi birden bir baktım format atma yerine götürdü beni format atttım.sonra tekrar çıktı bu illet.D yide formatlasam gene çıkacak biryerden .Kurtulmanın aslını yazın beyler lütfen.Bilgisayarım benim herşeyim.bu arada kaspersky sality killer,avg gibi killer ları yüklediim ama bişe bulamadılar.Sality midir değilmidir?Sinirlerim alt üst oldu beyler.hiçbir forumda sitede yok yok yok.hepsi boş gibi.biri sality olmadığını söylesin yada ne bileyiim kurtulmak harddiski çıkar falan yeterki pc fulden gitmesin.(asus cm serisi)Acil cevap Şimdiden teşekkürler sizlere güveniyorum

• bilgisayarınızı avira ya da kaspersky rescue cd ile taratın isterseniz eğer bunlardan sonuç alamazsanız ek olarak malwarebytes programını yükleyerek güvenli modda tarama yaptırın. Çıkan uyarılardaki virüs v.s. leri silin. Ayrıca windows u kullanırken başlat-çalıştır kısmında msconfig ile başlangıç programlarını kontrol edin, bilgisayarınızda yüklü olmayan varsa kaldırın
  • Böyle sarı çizmeli Mehmed Ağa nın hikayesi gibi olmuş. Sorunlarınızı iletirken karşınızdaki insanında sizi anlayabileceği şekilde problemlerinizi net, açık ve anlaşılır bir dil ile sorunuz, soruyu cevaplayacak olanın sormasına gerek kalmadan, probleme ilişkin ekran görüntüsünü,resim veya video formatı ile, bilgisayarınızın bileşenlerini ve işletim sistemini yazınız(ayrıntılı olmasına dikkat ediniz). Unutmayınki karşınızda falcı yok ve problemi hiç görmeden sadece anlatılanlar ile çözüm getirmek kadar zor bir olay yoktur...Biraz anlayış..Belirtilen şartlar altında sorunu iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun kolay gelsin..

EDIT:Konu başlığıda forum kurallarına aykırı, yöneticiler konuyu kapatmadan düzeltmeniz yararınıza olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 28 Ekim 2013; 6:13:49 >
  • Eger Sality virüsünden şüpheleniyorsanız

Aşağıdakli linkte bulunan sality temizleme programı ile bilgisayarınızı önce bir tarayın :

Sality Temizleme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.