Şimdi Ara

Beyler Forumdan Dolandırıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aqnormed nickli arkadaştan u.kash alacaktım. Hesabına parayı yatırdım. Şimdi mesajlarımı gördüğü halde cevap yazmıyor. Adı soyadı telefonu elimde. Yarın ilk savcılığa gidip arkadaşı kaba tabirle "evinden aldıracağım". Sizler de benim düştüğüm duruma düşmeyin. Aman dikkat. Yönetici arkadaşlar da konuya el atarlarsa sevinirim. Kodumu yarım saat içinde verirse işi tatlıya bağlayabiliriz. Ama büyük ihtimalle dolandırıldım.

• Parasında değilim de şu enayi yerine konma olayı çok koydu. Ben de bu işin peşini bırakırsam adam değilim ama. Burnundan fitil fitil getiririm bunları.
  • ara bi telefonla konuş belki bi sorun olmuştur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

ara bi telefonla konuş belki bi sorun olmuştur hocam

Hocam neden gördüğü halde cevap yazmaz ki ama?
  • Hem ben parasını yatırmadan önce profili açıktı. Parasını yatırdıktan sonra profilini gizlemiş, açtığı konulara silinsin yazmış
  • Şahsın az önce açtığı konu..

http://forum.donanimhaber.com/m_73581089/tm.htm

Muhtemelen bu konuya bağlı olarak bir çok pm aldı.. Sonra da konuyu kapattı zaten. Senin pmlerde arada kaynamış, gözünden kaçmış olabilir.. Siz de aynı konuya yazmışsınız ve on dk sonra bu konuyu açmışsınız. Adam on dk yazmayınca telaşa kapılmışsınız. Belki tam yazacakken elektrik kesildi vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Şahsın az önce açtığı konu..

http://forum.donanimhaber.com/m_73581089/tm.htm

Muhtemelen bu konuya bağlı olarak bir çok pm aldı.. Sonra da konuyu kapattı zaten. Senin pmlerde arada kaynamış, gözünden kaçmış olabilir.. Siz de aynı konuya yazmışsınız ve on dk sonra bu konuyu açmışsınız. Adam on dk yazmayınca telaşa kapılmışsınız. Belki tam yazacakken elektrik kesildi vs..

Haklısınız aslında ama eğer öyle olsa profilini neden gizleme ihtiyacı duysun ki?
  • Gecmis olsun giden büyükmüydü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Gecmis olsun giden büyükmüydü?

Hayır yüksek bir miktar değil ama insana enayi yerine koyulmak çok koyuyor. Ama ben peşini bırakmayacağım. Parasında değilim. Ama bırakmayacağım
  • Belki de banko kuponu var elinde , senin parayı sermaye yaptı , gece de kodunu yollıycaktır :D İnşallah kuponu patlamaz :D şaka bi yana geçmiş olsun meblağ büyük değildir umarım...
  • Oğlum siz hiç akıllanmayacaksınız gerçek diyorum bu adamı iddaa bölümünden ne de forumdan tanırım hiç görmediğiniz adamlara nasıl para veriyorsunuz.

• Ahmet/elektro var konuda ondan **** alısverişi yapan cok, sorun hiç duymadım tavsiye ederim.
    EDİT: Ayrıca mesaj sayısına da bakmak lazım böyle güvenme durumlarında ,adamın 2 mesajı var toplam bence göz göre göre lades demişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 3 Nisan 2013; 19:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Ahmet/elektro var konuda ondan **** alısverişi yapan cok, sorun hiç duymadım tavsiye ederim.
    EDİT: Ayrıca mesaj sayısına da bakmak lazım böyle güvenme durumlarında ,adamın 2 mesajı var toplam bence göz göre göre lades demişsiniz

Nasıl oldu bilmiyorum ama ben 3 haneli bir mesaj sayısı var diye biliyordum. Yanlış hatırlıyormuşum meğerse
  • Hatırladığım kadarıyla eski nicki byearscc bu adam daha önce de birini dolandırmıştı.Banlanmıştı demek banı açılmış direk işe koyulmuş.Ayrıca kardeşim o şerefsize nasıl güvendin anlamıyorum.Referansı olmayan üyelik tarihi yeni üyelerden hiç bir şekilde alış veriş YAPMAYIN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el bölümünden referansı olmayan forumda 3-5 mesajı olan adamlara ne diye para yatırıyorsunuz ki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.