Şimdi Ara

Beyler Fizik Lys Kitap Onerisi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yoksa daha guzel bir onerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• palme
  • up +
    lys karekök çok mu zordur temelim fazla yok önce konuların fasiküllerini bitiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit001903

palme

Hocam fizikte 20net yapmam lazim,yeterli olurmu?

• fem palme birey c bunları kullanıyorum birde yüzdeyüz yayınları var tamamı çözümlü güzel diyolar

• Yüzdeyüz sadece mat, o da belli konular:trigo limit türev integral çözümlü kitaplar süperler ayrı hepsi bi de problem kitabı var ama çözümsüz, ygs için çözmüştüm onu, limit ve türevi de manyak kitaplar şiddetle tavsiyemdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovamaltine

Yüzdeyüz sadece mat, o da belli konular:trigo limit türev integral çözümlü kitaplar süperler ayrı hepsi bi de problem kitabı var ama çözümsüz, ygs için çözmüştüm onu, limit ve türevi de manyak kitaplar şiddetle tavsiyemdir

Fizik?????

• Yüzdeyüzün fiziği yok işte. Ben ne kullanıyorum diye sorarsan simetri ve fem beyaz ygs lys anlatım. Simetriyi bbeğenmiyorum ondan beyaza geçiyorum. Sb de fem ve maltepeye var ama çözmedim çok. İkisi de acayip kazık. Palmenin de optik konusunu indirmiştim sitesinden hiç anlamadığım için simetriden. Kısacası pek bişey bilmiyorum elimde bunlar var...

• Dostum öncelikle gidip TAMAMI ÇÖZÜMLÜ bi lys kitabı alıyorsun. Akıllı Adam Yayınlarının vardı heralde , veya A Yayınları. Bu çözümlü kitap sana soru çözerken konuyu öğrettirecek , temel bilgilerini oturtmanı sağlayacak. Lys fiziğinde palme ve simetri çok güzel ama ben palmeyi öneriyorum. İster konu anlatımlısı ister soru bankası. Fizikte farklı kaynaklardan soru çözmeye bak. Ne kadar fazla soru tipi görürsen o kadar leyhine. Bir tane de kolay bir kitap almaya bak.
  • Fem fdd ve birey b kullaniyorum. sozel konular icin meb kitabini kullanacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.