beyler bi web sitesi yapmaya çalışıyorum.php dili blmiyorum wordpress temalarını eklentilerini kullanmaya çalışıyorum.Siteye uygun bulabildiğim en iyi temayı ekledim ama bana hala zayıf geliyor.ne tür değişiklikler yapabilirim yardımcı olur görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
tema çok sıradan, bunun görsellik kalitesini, fontlarını vs daha iyi bir şey seçmeye çalış. fotoğraf, ufak logo vs ne varsa hepsi sağa sola uzuyor, bunların tamamının düzgün olanlarını bulabilirsin. Renkler ve font renkleri iyi seçilmemiş, koyu zemine koyu font en son tercih olmalı, yazılanları okumak zorlaşır.
En önemli detay ise siteni adı ile başlığındaki farklılıklar, Kampamya mı yoksa Kampanya mı? ne dersiniz, hangisi doğru
hocam çok aradım ama kategorilere göre son yazılanları ana sayfada gösteren tek bu temayı bulabildim.Ana sayfada sadece son yazılanları gösteren eklentiler çok kötü oluyor kategori kategori eklediğim için ana sayfa sadece bir kategoriyle doluyor. avantajlı kampanyalar yazmam o alttakileri göstermek içindi site başlığıyla alakası yok ama düzelteyim şimdi bana öyle göründü
merasimM
kullanıcısına yanıt
takdir sizin, aslında WP'de de bir sürü eklenti var, mutlaka bulursunuz. Bir tane ben göndereyim, aşağıda linki var.
arkadaşlar bende dükkanımızla ilgili bi tasarım yapmak istiyorum . önceliğim sade olması . hem dükkanın ana bilgisayarında hem kartvizit üzerinde kullanmakamacım. elektrik elektronik , uydu , bilgisayar tamiri gbi çeşitli işler yapıyoruz dükkanımızın ismi özenç elekronik . photoshop bilgim var yanlız bi beyin fırtınası yapıp bi şey bulamadım . şey diye düşündüm böle bi anakart devresinin içine oturtulmuş ÖZENÇ ELEKTRONİK yazısı . ilk akla felen bu bende yardımlarınızı bekliyorum ...