Şimdi Ara

Beyler fifa taktik sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bu formation ayarlarında positioning ayarının ne olduğunu bilmiyorum tam olarak, ve bu attack : high , defence : low gibi ayarların defans için en mantıklısı hangisidir, bilgilendirirseniz memnun olurum..

Birde arsenal ile oynuyorum, custom tactic ayarlamaları ile ilgili bilgi edinebileceğim bir makale,döküman vs var mıdır?

Oyun stilim tamamen pas üzerine kurulu ve rakibi şaşırtmak için çok seri pas yapıyorum, ama bir yerde tıkanıyor takım, istediğim pas yapacak oyuncuların olabildiğince istediğim yerde kalabilmeleri ve aynı zamanda kontra ataklarda da seri bir şekilde pas yapabilmelerini istiyorum..
    Çalımsız oynadığım için, en iyi diziliş orta sahayı kalabalık tutularak yapılabilir diye düşünüyorum ama bunun içinde karar vermiş değilim, bu tarz bir takım için hangi dizilişi önerirsiniz?

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 30 Ağustos 2011; 12:15:07 >

• Positioning'de oyuncuların ne tür pozisyon almasını seçeceksin.Defans oyuncularını ve varsa CDM oyuncusunun defansif olarak oynaması için en mantıklısı High.Benden bu kadar.

Orijinalden alıntı: hakanceken

Positioning'de oyuncuların ne tür pozisyon almasını seçeceksin.Defans oyuncularını ve varsa CDM oyuncusunun defansif olarak oynaması için en mantıklısı High.Benden bu kadar.

top rakipteyken geriye koşması için positioning i defence sekmesinde geri okuna mı ayarlayacağım hocam mesela ?
    birde high derken , defence : high - attacking : low mu olacak ?
  • ilk soruna cevap veremem ama 2. soruna cevabım evet.Defans oyunucunun defensive:high attacking: low olacak,orta saha oyuncusunun defensive:normal attacking:high,atak oyuncusunun ise attacking:high defensive:low olacak...

hadi iyi maçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokiceki -- 31 Ağustos 2011; 18:21:49 >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Kardeş başlangıçta ben de bilmiyordum. Ama zamanla kavradım.
    Bir kere fifa'da eğer rakibim topla oynamayı seven biriyse yüzde 90 yenerim. Ama pas yapan ve sürekli atak yönünü değiştiren bir tipse zorlanırım.

Bu oyunda defansta presi az tutup savunmayı daha geride bırakabilirsin. Ama bir de baskı olayı var. Kaç adamla baskı yapacaksın rakibe? Ben genelde onu da yüzde 30 civarında tutup adam adama baskıyı tercih ederim.
    Adam pas yapmayı beceren bir tip değilse hem şut hem de pas tuşuna aynı anda basarak çift presle topu kaparım. Ama pas yapabiliyorsa ve adamları kaçıyorsa boş alanları arıyorsa bırak çift presi defansa yaklaşana kadar bekle!
    Tam defansına yaklaşınca birden pres yaparsan pas atsa bile gitmez. Topu alırsın. Ve uzun bir topla forvetlerine oynarsın.
    Fifa'da havadan atılan uzun top kadar etkili pas yoktur! Bu kontra mantığı!

Ama ben oyunu rakip sahaya yıkmayı ve topu, rakip kendi yarısahasında kazanmayı seviyorum dersen presi yüzde 45 baskıyı yüzde 55 yap! Creation kısmından sırayla 70 80 60 ve serbest yap! O zaman rakip çıkmakta zorlanır. Ama defansta açık vermek riskin olur.
    İyi uzun top kesebiliyorsan bu şekil oynamak kadar kolay birşey yok. Hele ki rakip topla oynamayı seviyorsa :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?
    13 yıl önce açıldı
    fifa 14 oynayanlar gelsin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.