Şimdi Ara

BEYLER EMARA GİRCEM TIRSIYOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta sonra verilen emar geldi çattı birde eczaneden ilaç aldık damardan verilecekmiş

bu emar neyin nesidir güvenlimidir .. ata demirerin videosunu izledim sabit duruyomuşsun fırın gibi bi yermiş girenlerden bilgi alalım

harbi tırsıyom la!

• up up up
  • benim sürekli burnumun kanamasından dolayı girmiştim çocukken (7.sınıftı sanırım) tabi o zamanlar işin önemini bilmediğim için öyle zor gelmemişti.Fırın gibi bi yere giriyosun ama benimki büyük bi yuvarlaktı simit gibi düşün orda işte 10 15dk kaldım sesler falan geliyordu sonra sonucu aldık bişey yokmuş öyle işte fazla korkmana gerek yok önemli olan bir şey çıkmamasıdır
  • Bişe yok içine yatıyon (çok rahat hemen mayışıyon) 10dk yatıyon gözün kapalı kafana lazer tutuyolar bişe hissetmiyon sadece hatıyon usta
  • Ben uyumuştumda çok gürültülü içi kulaktık takıyorsun zaten. Hareket edersen baştan çekiyorlar. Tek zor yanı hareket etmeden durabilmek. Rahat yatmaya çalış o yüzden.
  • içeri alıyorlar kapısını falan iyice kapatıp içinde senin üzerinde deneyler yapıyorlar,

benim bir arkadaş emar diye girdi kolunu kaybetti
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=288543964511719

urfalı kanarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 9 Ocak 2012; 22:29:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

1 hafta sonra verilen emar geldi çattı birde eczaneden ilaç aldık damardan verilecekmiş

bu emar neyin nesidir güvenlimidir .. ata demirerin videosunu izledim sabit duruyomuşsun fırın gibi bi yermiş girenlerden bilgi alalım

harbi tırsıyom la!

5-10 Bölüm House izle
    Artık Emara giresin gelecek her bölüm biri giriyor
    Korkulcak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

içeri alıyorlar kapısını falan iyice kapatıp içinde senin üzerinde deneyler yapıyorlar,

benim bir arkadaş emar diye girdi kolunu kaybetti

Adam pisliğin teki çıktı rıza baba!
  • Ben girdim. berbat ötesi birşey. eğer benim gibi klostrofobisi olan biriysen çok kötü olucak. Sanki 10 tane çalışan çamaşır makinesinin içine girmişsin gibi sesler geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Ben girdim. berbat ötesi birşey. eğer benim gibi klostrofobisi olan biriysen çok kötü olucak. Sanki 10 tane çalışan çamaşır makinesinin içine girmişsin gibi sesler geliyor..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=288543964511719

gur gur gur vil vil vil car car car car dül dül dül dül :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Ben girdim. berbat ötesi birşey. eğer benim gibi klostrofobisi olan biriysen çok kötü olucak. Sanki 10 tane çalışan çamaşır makinesinin içine girmişsin gibi sesler geliyor..

bende sadece hayalperestlik var şırıngadan iğne verecekler sonra inceptionda 7.katmana felan çıkarım diye korkuyom baba sen anladın
  • MR o kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

MR o kanka

biliyorum hocam çoğu kişi anlamıyo ondan okunuşu yazdım
  • Tamam kanka
  • quote:

Tamam kanka

01.20 de mr randevum var bide gece yani düşün tam uyku bastırırken
  • her girişin bir çıkışı vardır raad ol
  • Klostrofobin falan yoksa problem olmaz, birde sesler biraz rahatsız edebilir
  • quote:

quote:

Tamam kanka

Heyecan yapmaya gerek yok bence rahat ol.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam kanka

Heyecan yapmaya gerek yok bence rahat ol.

Rahat olmaya çalışacağım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.