Şimdi Ara

beyler ege ünide okuyan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav ilk dönem 3 ort mayı yıl sonunda 1.75 yaptık ilk dönemde dersim kalmadıda 2. dönemin hepsini alttan alcam şimdi ben 2. senenin ilk döneminde normal dersleri alabilecemmi boş mu kalcam bilen var mı 1.80 in altında kalan diğer yarıyıldan ders alamaz yazmışlarda 1 dönem boş mu beklicem anlamadım.bilen varsa bilgilendirebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilasunshineq -- 27 Haziran 2019; 16:23:9 >

• Alttaki derslrin hepsini almadan üstten alamazsınız anlamındadır o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Alttaki derslrin hepsini almadan üstten alamazsınız anlamındadır o
    hocam şimdi 2. dönemde kaldıgım dersler 1. dönemde o zaman normal bi şekilde 2. sınıfın derslerini mi alcam çünkü kaldıgım dersler 1. dönem acılmıyomuş galiba
  • İlk dönem not ortalaman 3 ve genel ortalaman 1.75 ise ikinci dönem ortalaman 0.5 ?

Seneye ilk dönem derslerini alırsın ama ikinci dönemin derslerini alamazsın. Çapraza kaldın. Yaz okulu varsa git ikinci dönemden tek bir dersi al genel ortalamayı 1.80 ve üzeri yap tamamdır seneye tüm dersleri alırasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    aynen hocam 0.5 seneye 2. dönemde kaldıgım dersleri alabiliyorum sadece değil mi ? 1. dönemde sıkıntı yok ? Yaz okuluda yok
  • o kadar açık karı kızın olduğu yerde bence bu okulda geçme sistemi nota bağlı olmamalı. insan derse odaklanamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilasunshineq

aynen hocam 0.5 seneye 2. dönemde kaldıgım dersleri alabiliyorum sadece değil mi ? 1. dönemde sıkıntı yok ? Yaz okuluda yok
    Aynen seneye ikinci sınıfın ikinci döneminde sadece kaldığın dersleri alabileceksin. Anlayacağın bir yıl uzadı okul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

o kadar açık karı kızın olduğu yerde bence bu okulda geçme sistemi nota bağlı olmamalı. insan derse odaklanamıyor
    karı kız değilde 2. dönem bazı sıkıntılar oldu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Aynen seneye ikinci sınıfın ikinci döneminde sadece kaldığın dersleri alabileceksin. Anlayacağın bir yıl uzadı okul.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam seneye bu ilk sınıf derslerini versek üstten alamıyozmu yinede? sonraki seneler için yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilasunshineq -- 27 Haziran 2019; 16:42:28 >
  • quote:

karı kız değilde 2. dönem bazı sıkıntılar oldu hocam

Alıntıları Göster
    Hocam hadi ikinci dönem sıkıntılıydı anladık da ikinci dönem neden 1.75 ortalama yaptınız?

Ya bari 2 ortalama olsaydı. Hiç ders çalışmadınız mı?

Bölüm ne bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNY

Hocam hadi ikinci dönem sıkıntılıydı anladık da ikinci dönem neden 1.75 ortalama yaptınız?

Ya bari 2 ortalama olsaydı. Hiç ders çalışmadınız mı?

Bölüm ne bu arada?

Alıntıları Göster
    ing tercümanlık hocam
  • quote:

ing tercümanlık hocam

Alıntıları Göster
    Benim bölüm de tercümanlık ve ortalama 3.52

Gezdiğim zamanlar da oldu sabahladığım zamanlar da.
  • Kendi okuduğum bölüm için konuşuyorum, belki farklılık vardır tam bilmiyorum ama. Ortalaman 1.80 altında olduğu için ilk dönem 2. sınıftan hiçbir dersi alamayacaksın, ikinci dönem ise 1. sınıf derslerini alacaksın tamamen. Okulun da bir sene uzamış olacak haliyle. 1.80 ortalama altı direkt olarak sınıf tekrarı geçiyor bizim bölümde ve iki dönem için de üst sınıfa geçemediğin için üstten ders alamıyorsun. Yaz okulu açılmıyorsa Dokuz Eylül'e bakmanı öneririm denklik veriyordur belki. Orada açılıyorsa alırsın ve fiyatları da bizim okula göre ucuz oluyor.
  • edebiyat fakultesinde yaz okulu tarihleri ne zaman belli olcak bana ondan bahsedin temmuz oldu nerdeyse [ege üniversitesi AKE bölümü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Haziran 2019; 9:36:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tequilasunshineq kullanıcısına yanıt
    Hocam ort tutmuyorsa bütünleme+yaz okulu gibi şeylerle düzeltmezseniz çaprazdasınız.
    İlk dönem aynı dersleri alarak ort'unuzu dahada yükselterek ikinci dönem hem kaldığınız hemde daha önce almadığınız dersleri üstden alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Haziran 2019; 9:41:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.