Şimdi Ara

BEYLER DURUM CİDDİ YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ygs sonucum 300 bin geldi ygs 5 tm yim ama aileme 70 bin dedim bi an ağzımdan kaçtı ve öyle gitti çünkü kaldıramadım o sonucu bi an ve herkes 70 bin sanıyo çok uzun süredir vicdan azabı çekiyorum ama gerçeği söylemeye cesaret edemiyorum dersanede felan adımın yalancıyada çıkmasını istemiyorum aslında şöylede bi durum ailem üzerime çok baskı kuruyor beni ekstra fazla strese sokuyolar bende onları susturmak için bekledim ama istediğim yer ne kadar kasarsam kasayım gelmeyecek gibi tm3 18k şimdi beni özel derse yollamak istiyolar ama ben paraya yazık olmasını istemiyorum tam net ifade edemedim olayları ama böyle beyler bi akıl verin çok kötü oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz alkol alıp söyle.

• resmen buyuk bir cikmaza girmissin ne desem bilemedim berbat duygudur heralde uzuldum kardeş senin adina ama elden bisi gelmez mecbur soyliceksin yani

• bütün akrabalar arkadaşlar felanda yanlış biliyo durum çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: olimpos canavarı

bütün akrabalar arkadaşlar felanda yanlış biliyo durum çok kötü

Bu akrabalardan nefret ediyorum yaa nasil bisidir bu herseyi akrabalar bozuyo ne bicim is yaa sen de buyuk hata yapmissin ama nasil oyle söylersin

• Dostum durum sıkıntılı ama yinede ailene söylemen en iyisi ama nasi soylersin orasini bilemedim simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sms at

• :(

• up yardım şimdi söylesem bile kime ne diyim ben yanlış görmüşüm mü diyim

• Lysde yapabildiğin kadar çek 300binden artik ne olursa ailene doğruyu soylesen bile arkadaslarina vs lysde geriye düştüm dersin ama bence ailenden saklama

• quote:

Orijinalden alıntı: MİRAH

Lysde yapabildiğin kadar çek 300binden artik ne olursa ailene doğruyu soylesen bile arkadaslarina vs lysde geriye düştüm dersin ama bence ailenden saklama

peki sence en iyi ne olur çok sağlam edb coğ ve mat la

• 300 binden 200 bine çek sonrada ailene sınavın kötü geçtiğini söyle sonuçlar açıklandığı zamanda bu sefer doğruyu söyle
  • bence git ailene söyle,

özel ders felan demişsin eğer yapamayacağını düşünüyorsan ailenin parasına yazık olur
  • ben üzüldüm şimdi allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİRAH

Lysde yapabildiğin kadar çek 300binden artik ne olursa ailene doğruyu soylesen bile arkadaslarina vs lysde geriye düştüm dersin ama bence ailenden saklama

sanırım en mantıklısı bu...
  • Ben seneye hazirlanmak istiyorum bu neti cekmem cok zor de.. Aile yapina gore degisir tabi ama anlayisla karsilarlarsa seneye hazirlanirsin, 300 k da sir olarak kalir artik..

• 399.999'uncu olmuşsundur 300bin dersin de, 300 bininci olup 70 bin diyen ilk seni görüyorum. Ailen de hiç bir şeyin farkında değil herhalde, boş baskı yapmışlar sana resmen. Doğruyu söylesen de cahil akıllarınla kızmaya,dayak atmaya kalkarlar. Bence LYS'ye gir, kötü geçti seneye kalmak istiyorum de geç.
  • beyler diye başlamazsanız daha iyi olucak.öncelikle geçmiş olsun böyle söylediğine göre abin ya da ablan yok heralde bişekilde söylemelisin bencede kendi iç huzurunu sağlamak için en azından söyle kurtul...
  • Durum hakikatten cok ciddi. Allah yardimcin olsun.
    Bir söz vardir "Zararin neresinden dönersen kardir"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.