Şimdi Ara

Beyler Donanımhaber´in Değeri 18 Milyon $ mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitede aratinca istatistiklere göre günlük 3,500 dolardan fazla geliri var sitenin degeri de 18 milyon dolar diyor, sitenin sahibi olsam coktan satmistim ,su an yeni zelandada kokteylimi hüpletiyor olurdum

Link:

http://www.statscrop.com/www/donanimhaber.com

• Hep premium yüzünden.
  •  Beyler Donanımhaber´in Değeri 18 Milyon $ mı ?
    dafuq
  • ben de gördüm bugün ve saydırdım bayağı. ulen bu kadar para eden site her allahın günü çöker mi arkadaş
  • getirisi iyiyse ne diye satsın ki?
  • Premium'dan zaten yılda 1 Milyon $ kazanıyor site.Ayrıca nereden biliyoruz belki rds şuan Malibu'da kızlarla birlikte kokteylini yudumluyordur.
  • Günlük 3500$ getirisi varsa senelik 1277500$ getirisi var demektir.Niye satsın ?

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Premium'dan zaten yılda 1 Milyon $ kazanıyor site.Ayrıca nereden biliyoruz belki rds şuan Malibu'da kızlarla birlikte kokteylini yudumluyordur.

upskörtıl yapıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 11 Kasım 2012; 22:33:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son ne olur? 15M$ veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

getirisi iyiyse ne diye satsın ki?

o yönden düsünme, getirisi iyi olan bir seyin sorumlulugu da fazladir, yarin bir gün ne olacagi belli olmaz, karsisina rakip cikabilir, daha cok ugrasmak zorunda kalabilir, habuki 18 milyon dolari cebe indirip kacsa yurtdisina bi yere hayati boyunca dertsiz tasasiz gecinir gider
  • Sitede günlük gösterilen reklamın haddi hesabı yok, site turuncu olmasıyla bu kadar tanınıyor olmasaydı ekşi sözlükteki gibi arkaplan reklamları bile alırlardı
  • vay be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekçi değil. bu parayı vermez kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

quote:

o yönden düsünme, getirisi iyi olan bir seyin sorumlulugu da fazladir, yarin bir gün ne olacagi belli olmaz, karsisina rakip cikabilir, daha cok ugrasmak zorunda kalabilir, habuki 18 milyon dolari cebe indirip kacsa yurtdisina bi yere hayati boyunca dertsiz tasasiz gecinir gider

Kimse DH'ye rakip olamaz.
    Google'a rakip olabilen var mı?

• Yok crysis
  • Wow
  • Site yöneticileri artık sadace telefon incelemeleri yapıyorlar eskiden monitör televizyon gibi ürünleri incelerdıler sanırım parayı bulunca siteye önem vermeyi bıraktılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

quote:

o yönden düşünme, rakip çıkamayacağı zaten ortada; çıksa da boy ölçüşemez. 18 milyonu insan evladı yer bitirir. ayrıca ben olsam ben de satmam, herkes tatil gibi bir yaşam sürmeyi istemeyebilir sonuçta

• ne 18 i 1 milyon dolar olsa bugün satarlar
  • ben olmasaydım değeri ne kadar olurdu acaba?
  • 36 Milyon dolardı...Taa ki Citizen mod olana kadar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.