Şimdi Ara

beyler derste konuşamıyorum bi el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi hoca soruyu soruyor cevabını da biliyorum ama utancımdan konuşamıyorum.

benimki cidden ileri seviye bir problem. hoca ismimin ilk 3 harfiyle başlayan bir kelime söylerken bir anda benim ismimi söyleyecek sandım kalp atışlarım çok hızlandı yerimde birden terlemeye başladım. sıralar tekli değil 4'lü. İnsanlar yanıma oturunca sanki mecburen oturmuşlar gibi hissediyorum. sanki sınıfta söz alsam içlerinden benimle dalga geçeceklermiş gibi geliyor. hoca ders arası veriyor sınıfta duramıyorum çünkü hiç arkadaşım yok. tek başıma oturunca birileri içinden a*ına kodumun eziği falan diyecek diye düşünüyorum. O yüzden her ders arası hemen sınıftan çıkıp bahçede en az insanın olduğu yerde bekliyorum. Derse çok iyi hazırlanıyorum tüm soruları biliyorum hatta kimse parmak bile kaldırmıyor. Kaldırmaya çok utanıyorum 150 kişi birden bana bakacak o zamanlarda hep kıpkırmızı olurum terlerim.

• sosyal fobi.

o sizinle dalga geçmesinden korktuğunuz tiplerin, hocaların şunların bunların ne kadar maymunsu varlıklar olduğunu bilseydiniz muhtemelen çok cüretkar olurdunuz

psikiyatriye gidip ilaca başlayabilirsin yada paran varsa özel bir psikiyatristle psikoterapi veya psikanaliz çalışmanı tavsiye ederim

• Hayatın kaymış böyle yaşamak çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanıyon mu gızz çekinme

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

maalesef. çok renkli kişiliğim var ama kapkara bir hayatım da.

• adın ali osman mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

hayır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    en ummadıgın tıpler topluluk onune konusmaya vs cekınıyo konusmak ıstıyosan ızın al soyle,utangac veya herseyle dalga gecen tıpler tabı kı ıclerınde veya aralarında laf soylıycekler boşver,zaten sen konusurken 150 kısı bı anda bakıp sonra herkes kendı ısıyle ugrascak aralarında 5-10 kısı dınler dınlemez senı o an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yerinde olsam seyyar satıcılık yapardım. mendil, su, maske vs. sat. neden dersen rezil olsan bile diyorsun ki nasıl olsa bir daha görmeyeceğim, ne onlar beni hatırlayacak ne ben onları. bu şekilde yenebilirsin

• hocam psikiyatriste gittim fakat bence bu iş ilaçla çözülecek gibi değil. dediğiniz gibi bi psikolog ile konuşabilirim teşekkürler.

• Hocam bu tarz psikanalizleri udemyden falan öğrenip uygulayabilir miyz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşağılık ve değersiz insanların ne kadar fazla olduğunu öğrenince, utanma duygusu da gider.

• instagram
    T U M B L R 🍃 on Instagram: "Whs8x7w7d6xu doğru"
    https://www.instagram.com/reel/Cg1prw9AyfM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu yöntemler ancak uzun eğitimler sonucunda öğrenilen metodlar. klinik psikologlar ve psikiyatristler uygulayabilir

ancak kendi duygu ve davranışlarının sebeplerini öğrenmek aydınlatıcı olur. kendini okumayı öğrenirsin, tuhaflıklarının sebeplerine inmeye çalışırsın ve bu farkındalık seni rahatlatabilir ve kendini değiştirmen konusunda motivasyon sağlayabilir

• hocam birebir aynı durumdayız, bana da üniversite azap gibi hissettiriyor, genelde ya cevabı biliyorum ya da hocanın sorduğu konuyla ilgili bir fikrim oluyor, fakat elimi kaldırıp konuşmaya cesaret edemiyorum, birkaç kere denedim de çekingen olduğum için sesimi fazla yükseltemiyorum hoca duyamıyorum diyince daha da çekiniyorum, zaten arkadaşım da yok tek takılıp oturduğum için iyice hevesim kaçıyor, ne olacak böyle bilmiyorum, yıllardır spor yapıyorum kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ama bunların hepsi bir noktaya kadar bir ortama girdiğim an hepsi gidiyor, sınıfa girerken bile kalbim küt küt atıyor.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

umarım çözebilirsin problemlerini. ben de sınıfa hep arka kapıdan giriyorum insanlar beni görmesin diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.