Bildirim
Beyler Depresif Aşık Moduna Girdim Kurtarın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yapman gerekeni biliyorsun -
Mesaj atarsan kendi parmaklarini kirmak zorundaymissin gibi sartla kendini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Geberiyolog içimden hiç gelmiyor bu saatte şimdi uğraşamam
@DDS Emmesen işe yaramaz dostum ben ona rezil olma pahasına kantinde sevdiğimi söyledim..böylede aptalım -
-
Atma. Atarsan kaybedersin bırak o atsın. Atıpta bi yerini kaldırma boşuna.. Üzülen sen olursun.
başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı
başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum
Neden kimseye aşık olmamayı ve birinin sana aşık olmasını beklemeyi denemiyorsun? -
Yolla mesaji benden sana izin
Yaz: neyapiyon
Cevap?
Yaz: cevap a gore bisey yapicaz barisacaksin merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Geberiyolog
quote:
başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum
Neden kimseye aşık olmamayı ve birinin sana aşık olmasını beklemeyi denemiyorsun?
evet hocam bu da güzel fikir arkadaşlar kanıma giriyor işte halbuki kız yok dert tasa yok ne güzel
@visivo vazgeçtim dostum nasıl cevap vereceğini söyleyim normal cevap verecek eskisi gibi konuşmaya devam edecek ama ben eskisi gibi davranamam ona.arkadaşlığımız daha güzel dedi çünkü.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Geberiyolog
quote:
Neden kimseye aşık olmamayı ve birinin sana aşık olmasını beklemeyi denemiyorsun?
evet hocam bu da güzel fikir arkadaşlar kanıma giriyor işte halbuki kız yok dert tasa yok ne güzel
@visivo vazgeçtim dostum nasıl cevap vereceğini söyleyim normal cevap verecek eskisi gibi konuşmaya devam edecek ama ben eskisi gibi davranamam ona.arkadaşlığımız daha güzel dedi çünkü.
Pes etme alicaz o kizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X