Şimdi Ara

Beyler Depresif Aşık Moduna Girdim Kurtarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• beyler yine hatırladım. kurtarın beni salaklık yapmadan mesaj atıcam bak dayanamıyorum

• Yapman gerekeni biliyorsun
  • Mesaj atarsan kendi parmaklarini kirmak zorundaymissin gibi sartla kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Geberiyolog içimden hiç gelmiyor bu saatte şimdi uğraşamam

@DDS Emmesen işe yaramaz dostum ben ona rezil olma pahasına kantinde sevdiğimi söyledim..böylede aptalım
  • Şunu bir izle

• Atma. Atarsan kaybedersin bırak o atsın. Atıpta bi yerini kaldırma boşuna.. Üzülen sen olursun.

• başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum

Neden kimseye aşık olmamayı ve birinin sana aşık olmasını beklemeyi denemiyorsun?
  • Yolla mesaji benden sana izin

Yaz: neyapiyon
    Cevap?
    Yaz: cevap a gore bisey yapicaz barisacaksin merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Geberiyolog

quote:

başka birinemi aşık olmayı denesem en güzeli bu olacak ama sonuç yine aynı olacağı için tekrar üzülmek istemiyorum

Neden kimseye aşık olmamayı ve birinin sana aşık olmasını beklemeyi denemiyorsun?

evet hocam bu da güzel fikir arkadaşlar kanıma giriyor işte halbuki kız yok dert tasa yok ne güzel

@visivo vazgeçtim dostum nasıl cevap vereceğini söyleyim normal cevap verecek eskisi gibi konuşmaya devam edecek ama ben eskisi gibi davranamam ona.arkadaşlığımız daha güzel dedi çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Geberiyolog

quote:

evet hocam bu da güzel fikir arkadaşlar kanıma giriyor işte halbuki kız yok dert tasa yok ne güzel

@visivo vazgeçtim dostum nasıl cevap vereceğini söyleyim normal cevap verecek eskisi gibi konuşmaya devam edecek ama ben eskisi gibi davranamam ona.arkadaşlığımız daha güzel dedi çünkü.

Pes etme alicaz o kizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.