Şimdi Ara

Beyler Çok Tırsıyorum (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler.Yarın veli toplantısı var ve 3 tane birim var.Birinci dönem teşekkür almıştım bu dönem derslerimin bozulmasının tek sebebi survivor denen illetHer neyse 1.dönem toplantıda tüm notlarım 4 ve 5 olmasına rağmen babam ara karnenin altına verdiğim emeklere yazıklar olsun..Yazmıştı.Annemi ikna ettim yarın toplantıya o gidecek ama babam olurda bende gideyim derse ozaman zıçtığımın resmidir beyler.Notlarda bu
     Beyler Çok Tırsıyorum (SS'li)

• 85 10 nasıl başardın onu anlayamadım
  • Matematik hocana 2. sınavdan sonra Molotof'mu attın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profiterollu Pırasa

85 10 nasıl başardın onu anlayamadım

Kopya çektim öndeki arkadaşın kağıdı olduğu gibi geçirdim.Hocada dersten bişey anlamadığımı gayet iyi biliyo anladı tabi.Bidaha kopya çekersen disipline gidersin bu derstende ben olduğum sürece geçemezsin dedi.Sonuç bu
  • Kardeşim survivor izleyipte derslerini nasıl düşürdürdün anlamadım gidipte adada mı izliyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solozoma71

Kardeşim survivor izleyipte derslerini nasıl düşürdürdün anlamadım gidipte adada mı izliyosun ?

Gülümsedim
  • quote:

Kardeşim survivor izleyipte derslerini nasıl düşürdürdün anlamadım gidipte adada mı izliyosun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam ne bileyim ya.Bahanesi çoktur insanın.Genelde 2.dönem hep düşürüyorum 1.dönemin verdiği bıkkınlıkla
  • Bende sağlık meslek okumudum 1.sınıfta benim 5 tane 1 vardı yine iyi notların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim hocalar 1. Sınav notunu girmemiş adamın hocaları sozlüleri bile vermiş helal olsun.

• Haftada 3 gün, her bölum 4 saat desek 12 saatin tv karsisinda gecti. 1 hafta 164 saattir, geri kalan 152 saat ne yaptin, ateistler bunu aciklasin

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Bende sağlık meslek okumudum 1.sınıfta benim 5 tane 1 vardı yine iyi notların

usta nası düzelttin
  • Benim 11 zayif var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerin fena değil.Annen baban özellikle baban abartmış emeklere yazık falan diye.Öyle anne babaları hiç sevmiyorum cidden umut verip moral yükselteceğine yazıklar olsun bilmem ne diye azarlıyorlar.Benimkilerde öyleydi bi kaç defa zorlayıp 85 falan aldığım sınavlar olmuştu matematik fizik vs. neden 100 değil demişlerdi 1 defa yüzlerini güldüremedim.Ondan sonra salıverdim.Bütün derslerim kötü gitti ama üniv sınavına yeterince çalışıp kazandım.Sonra morardılar tabi.Ama hala hiçbirini sevmem hiç iyi davranmadılar bana küçükken.
  • Hocam senin durumun farklı.Bana her türlü imkanı veriyorlar dediğim her şeyi yapıyolar.Gece kafamı yastığa koyunca diyorum dersi derste dinleyip günlük 1 saat tekrar yapmak yeterli bunuda yapamıyos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.