Şimdi Ara

BEYLER ÇOK ÖNEMLİ NOLUR YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tüm tarayıcıları yükledim hepsindede aynı sorun oluyor. Bilgisayara format attım yine aynı şeyler oluyor. Neyden kaynaklandığını bilen var mı? SORUN AŞAĞIDA..
    SORUNUM: Tüm tarayıcılarda bir sekmeden diğer bir sekmeye geçişlerde veya bir video izlerken tam ekrana geçişte donuyor ve birdaha geri gelmiyor.

Sebebini ve çözümünü bilen varsa ne olur yardım etsin. Çözümünü hiç bir yerde bulamadım

• Biraz daha açıklayıcı bilgi, resim, döküman, ekan görüntüsü, video ve sistem bilgisayar bileşenleri vesair gibi ıvır zıvır gerekli yazılar...Böyle yardım istenmez, istensede kimse yardımcı olmaz...
  • Sanırım tam olarak açıklayamamışım bu yüzden kusura bakmayın. Tekrar açıklıyorum: Firefox, Chrome, Yandex, Safari, Comodo Dragon gibi tüm tarayıcılarda sekmeden sekmeye geçişlerde ve herhangi bir videoyu tam ekranda açtığımda tarayıcı donuyor. Bu sorun tüm tarayıcılarda oluşuyor. Etrafımdaki herkese sordum ve format bile attım bilgisayara ama bu sorunu bir türlü çözemedim.

Sistem özelliklerini resim olarak atıyorum..

• YigitcanD Y kullanıcısına yanıt
    Sen bu format işini nasıl yaptın ?
    Recovery mi yaptın,yoksa kendin windows 7 iso indirip öyle mi kurdun ?
  • Format CD sinden direk formatladım
    Internetten indirip kendin dvd hazirlayip oyle mi yaptin ?
    Eger oyle ise bazen iso kaliplarinda sorun olabiliyor belki sorun iso denk gelmistir sizede.
    Ama pcnin yaninda verildiyse dvd o zaman baska tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite Bilgisayar Programcılığı okuyorum fakat hocalar bile bilmiyor bunu ben de bilmiyorum. Abimde aynı bölümden mezun oldu. Ondan aldım cdyi o da Casperde çalışırken kopyalamış ama yinede yazdırmada bir sorun olduysa bilemem. Şimdi tekrar formatlıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Baska iso kalibiyla dene. usb varsa usbden de atabilirsin windows 7 ve ustu oldugunu varsayarak soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürücülerin güncel mi? flash player ve java son sürüm yüklü mü? tarayıcılardaki "donanım hızlandırması / hardware acceleration" özelliklerini kapatıp tekrar denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitcanD

Sanırım tam olarak açıklayamamışım bu yüzden kusura bakmayın. Tekrar açıklıyorum: Firefox, Chrome, Yandex, Safari, Comodo Dragon gibi tüm tarayıcılarda sekmeden sekmeye geçişlerde ve herhangi bir videoyu tam ekranda açtığımda tarayıcı donuyor. Bu sorun tüm tarayıcılarda oluşuyor. Etrafımdaki herkese sordum ve format bile attım bilgisayara ama bu sorunu bir türlü çözemedim.

Sistem özelliklerini resim olarak atıyorum..

Hocam senin işlemcinin durumu kötü anormal bi durum değil bu

• 427 kullanıcısına yanıt
    Hocam i?lemcinin neresi kötü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Hocam i?lemcinin neresi kötü ?

pardon işlemci ile ekran kartını karıştırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.