Şimdi Ara

!!!BEYLER ÇOK ÖNEMLİ HADİ BAŞLATALIM!!!-YA ŞİMDİ YA HİÇ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ösym kılavuzu yayınlamadan son kozlarımızı oynayalım.Herkes Ösym'ye mesaj atsın.Tanıdık ağır topları olan bizzat görüşsün.Bu işin geri dönüşü yok.
    1-)Yks'nin 2. oturumu olan AYT'de soru artışına gidilsin.
    2-)Belki de en önemlisi OBP olayına artık bir el atılsın.Özellikle son iki yılda bu işin posası çıktı başta temel liseler olmak üzere.
    1. Maddede herkes eşit şartlarda yarışacak değişmese bile.Ama 2. maddeye el atılmazsa doğuracağı haksızlıkların önüne maalesef geçilemeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneriz ama

Sonuç:Mesaj atamamız ile kaldık.

Ayrıca bu saatten sonra değişiklik yapılmaz diye düşünüyorum.

• Ya obp mühim değil sorular ile biiznillah geçeriz ama bu soruların azaltilmasi adeta hizini sonradan alicak atın yarış yolunun akamete uğratılması ve hizini arttiramayacak olan atlarla ayni siralarda yarışı bitirmesine neden olucak

Söylüyorum beyler isterlerse obpnin önemini arttirsinlar bu o kadar mühim değil ki obpm 70 ama bu soru artısı olmazsa çok vehim neticelere hazirlikli olmaliyiz

• Mesajla olmaz o iş olursa twitter üzerinden olur ki bazı büyük hesapların da desteği lazım.Aslında 2 durum da gayet önemli,bir ara obp konusunu konuşuyorlardı ne oldu bilmiyorum ama bu aralar böyle bir şey yapılsa iyi olabilir.Eğer gerçekten obp etkisi düşürülmesi gündemdeyse büyük hesaplar destek çıkar daha çabuk halledilir.
  • oğuz.10 kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 2.sınavda kesinlikle daha fazla soru olmalı ama onu artık yapmazlar herhalde
  • Boştuuuur
    Anca sosyalcileri dinlesinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wardsg1 W kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Obp etkisi düşerse kırık obp liler önümüze geçer :(

• Bu dediklerin ile forum üzerinden başarı elde edemezsin. Tek yol valiliğin izin verdiği bir alanda , kameralar eşliğinde basın açıklaması yapmak. Belli bir dernek,kamu kuruluşu veya topluluk varsa anlaşılıp ortak bir bildiri yayınlanabilir.
  • Önceki yıllarda hangi tarihlerde yayınlandı bu klavuz
  • Obpye bi düzenleme şart.
    Temel liseler suyunu çıkarttı işin.
  • UstaUser kullanıcısına yanıt
    Temel lisede misin özelde mi?
  • Saçma sapan konuşmayın. Burada herkesin hedefi 400-450 değil benim gibi çok 350 puan hedefi olanlar var. E bize OBP yaramayacak mı?

Ben mezuna kaldım o puan için. Şimdi diyorsunuz ki OBP kaldırılsın haksızlık.
    Ben de biliyorum özel liselerin öğrencilerine kıyak geçip daha fazla OBP almalarını sağladığını.
    Ama emin ol yine en çok bize vurur. Benim gibilere vurur.

Yeter artık ya. İnşallah kalkmaz.
  • Cografyacilar yönetiyor ÖSYM yi bence önce bi onlara danışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phenx

Temel lisede misin özelde mi?

Devletten mezunum.

• Olmaz demeyin, olur arkadaşlar. En azından bir şeyler yapmadan öldüm demezsiniz.
  • TAM DESTEK

• Gençlerimiz azmetmiş fakat forumda açığa çıkıp haberlere yağ bal olan konulara benzemez maalesef bu iş izin alarak basın yayın kuruluşları eşliğinde belli bir makamda insanların bunları dile getirmesi lazım. Oda sadece sizin bu şekilde yapmak istediğiniz ama olmayacak için legal hali. Uğraşmayin bunlarla çalışan kazanır. Her sistemde hatalar var. 3 ün 5 in peşine düşerseniz yanılırsınız.

Ayrıca Twitlerin vs. Hiçbir resmi geçerliliği yoktur. Basit bir dilekçe bile onun önüne geçer. Pembe hayalleri geçin. Kitap başına dönün

• adamlar seni mi takacaklar senin dandik üniversite sınavını mı takacaklar. git bir üniye tatava yapma sanki yeditepeye bilkente gidiyorsunuz abi altı üstü 3-5 puan beğenmiyorsan da git yurt dışında oku

• Beyler bu muhabbet her zaman vardı. İki senedir temel liselerde ondan önce özel okullarda. Aynı şey. Sadece size vurmado yani. Ben iki seme önce girdim bu sonava. Biz nasıl girdiysek uğraştıysak sizde yapcaksınız.

Sen çalışmadığın sürece istersen sadece sana versinler o obp yi yine işe yaramicak.

Üzgünüm ama bu konu biryere varmaz. Tabiri caizse it gibi çalıştım kazandım. Siz de çalışın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.