Şimdi Ara

Beyler çok kötüyüm :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ıspartalıyım, bende burayı kazandım bu sene. oyle buyuk bir sehir degil fakat ulasmak istedigin cogu seye kolaylıkla ulasabilirsin tek sıkıntısı, gezilecek cok yer olmaması antalyaya bir-birbucuk saat gerci onuda boyle atlatabilirsin
    istemedigin yeri keske yazmasaydın. keske bir bilene sorsaydın, konussaydın, anlassaydın.

Orijinalden alıntı: benisecbeni

quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

quote:

camış gibi yatmasaydın o zaman git şimdi apartıman üniversiteye

O ne demek şimdi?

bütün sene yatarsan babayı alırsın. ne de olsa kaşınan döte ya.ak bağdattan gelirmiş seninki biraz daha yakın olmuş

Helal lan sana.
    Mükemmel ötesi yorum olmuş.

Arkadaşım sende seneye girersin, mal mal üniversiteye gideceğine hiç gitme.1 milyar maaşa talim yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLinux

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu

istemediğin yeri neden yazdın ki? amaç neydi?

Ya hocam artık ondan da geçtim artık zevk almaya cakcaz :(

yazıklan sizin gibilere istemediğin bölümü niye yazıyosun kardeşim .

Zevk almaya cakcaz derken ailene acıyorum seni .Yaptıkları masraf felan

Zevk almaya bakcaz yazacağma cakcaz yazmışım... 10milyara talim olursun diyen arkadaş evet kendini geliştirmezsen her meslekte böyledir..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü bir bölüm gibi gözükmüyor.İşsizlik zaten temel sorun.Makineci de işsiz kalabilir.Olanakları incele ulaşım,kampüs,aktiviteler....vs.Git bi gör milletle konuş ona göre karar ver.Hayırlı olsun
    İsviçresiz Bilim adamıyım

• Biz 300 puanla 2 yıllık bile kazanamıyoz milletin derdine bak, adaletini s.m dünya

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • imalat mühendisliği ne aga, işletme, iktisat, hukuk gibi bölümler yazsaydın.
  • Aslında fena bölüm değilmiş beyler!
    Hafiften ısınmadım değil.
    Ama yine aynı üniversitede makine muhendisligine geçsem mi diye düşünüyorum.
    Bir mübarek adam da demiyor ki ben imalat mühendisiyim.

Orijinalden alıntı: Thomassee

Çok kötü bir bölüm gibi gözükmüyor.İşsizlik zaten temel sorun.Makineci de işsiz kalabilir.Olanakları incele ulaşım,kampüs,aktiviteler....vs.Git bi gör milletle konuş ona göre karar ver.Hayırlı olsun

Sağolun bu arada hocam ilk olumlu cevap sizden gelmiş. :)

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Biz 300 puanla 2 yıllık bile kazanamıyoz milletin derdine bak, adaletini s.m dünya

nasıl kazanamadın ? 200 puana bile 4 yıllık mühendislikler var

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Biz 300 puanla 2 yıllık bile kazanamıyoz milletin derdine bak, adaletini s.m dünya

bilmiyorum, zaten 3 tane 2 yıllık yazdım sonlara bilgisayar prog, inşaat teknolojisi, harita ve kadastro bunlar bile gelmemiş gene son tercihim olan açıköğretim uluslararası ilişkiler gelmiş

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

bilmiyorum, zaten 3 tane 2 yıllık yazdım sonlara bilgisayar prog, inşaat teknolojisi, harita ve kadastro bunlar bile gelmemiş gene son tercihim olan açıköğretim uluslararası ilişkiler gelmiş

hocam istesen giderdin yani istanbul ankara falan olmazdı da anadoluda ki bi harita bölümüne gidebilirdin. yada herhangi bi mühendisliğe

• Ne farkeder nereyi kazandığın. Üniversite mezunlarının en az yarısı okuduğu bölümün mesleğini yapmıyor.

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

quote:

quote:

camış gibi yatmasaydın o zaman git şimdi apartıman üniversiteye

O ne demek şimdi?

bütün sene yatarsan babayı alırsın. ne de olsa kaşınan döte ya.ak bağdattan gelirmiş seninki biraz daha yakın olmuş

Helal lan sana.
    Mükemmel ötesi yorum olmuş.

Arkadaşım sende seneye girersin, mal mal üniversiteye gideceğine hiç gitme.1 milyar maaşa talim yaparsın.

fena patron

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?

• yazmasaydın o zaman.Kendi düşen ağlamaz.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.