Şimdi Ara

Beyler çok ağır bir vakayım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşırı derecede takıntılı bir insanım ama öyle böyle değil çıldırıyorum resmen. Mesela 6 ay konuştuğum kız başkasını tercih etti o kadar yasanmisligimiz vardı ama beni hice saydı ve sınıfta gülüyor egleniyor ya yanına gidip onu öldüresim geliyor. Ciddi ciddi zarar vermek istiyorum ona ve arkadaşlarına çünkü benim hayatımı mahvetti ama kendisi çok mutlu ve ileride başka erkeklerle birlikte olacak. Bunu duyarsam cidden çok kötü seyler olur ne yaparım bende bilmiyorum. Ben çok seviyordum neden böyle yaptı neden beni degil başkasını seçti benim ne eksigim var arkadaslar her yönden kendimi gelistiriyorum derslerim iyiydi başarılı da bir insanım terbiyeliyim saygiliyim ama benden soğudu arkadaşlar mesaj atarken 10dk düşündüğüm kızla başkası küfürlü küfürlü konuştu ve onu seçti. Yemin ederim aylardır kafayi yicem her gün sinir krizi geçiriyorum hepsine zarar verip acı cektirmek istiyorum. Benim her konuda takıntılarım var ve bunlardan birisi istedigim gibi olmayinca kafayi yiyorum. Hepsini duzelttim ama bu kiz beni mahvetti napıcam ben beyler akıl verin ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hiçbir şey yapma hakkın yok kendin diyorsun seni seçememiş. eşkiya mısın sen ne yaşıyorsan içinde yaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klakson çalma yeteneğini göster , belki sana geri döner

• Eskiya falan degilim görebileceğin en aklı başında insanım ama kimse benimle dalga gecemez ilk kez hissettiğim duygularımı hiçe sayamaz kimse. Psikolojik olarak hepsini bitireceğim. Şimdi olmazsa ileride yapacagim pesini bırakmayacağım hicbirinin

• Kardeşim geçer . İlk kez bu duyguları yaşadığın için bu şekilde ağır gelmiştir alışırsın zaman geçtikçe , hem dediğine göre terbiyeli , çalışkan bir arkadaşımızsın , senin yerine terbiyesiz birini seçecek bi insansa , sen onu değil o seni kaybetmiştir . Güzellik gelip geçici , ama güzelini bul sen tabi 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Eskiya falan degilim görebileceğin en aklı başında insanım ama kimse benimle dalga gecemez ilk kez hissettiğim duygularımı hiçe sayamaz kimse. Psikolojik olarak hepsini bitireceğim. Şimdi olmazsa ileride yapacagim pesini bırakmayacağım hicbirinin
    en aklı başında insanmış

• Bak şimdi anlatıyorum beni dinle,senin de algılarının açık ve laftan anlayan biri olduğunu umuyorum.

O kızı sevme nedenin nedir ? Gidip başkalarıyla küfürlü konuşup ona gitti diyorsun.Kendine bu kızı mı yakıştırıyorsun ? Saygılıyım diyorsun ama küfürlü konuşup giden kıza hasretsin ? Hormonal olarak karşı cinse bir şeyler hissediyorsun sonra gelip burada sızlanıyorsun.Kız sana göre değil işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benide bi kız öyle tercih etmişti. Onu seven cocuk elini bile tutmamış. Kıyamamış. Cocukluk aşkıymış. Sadece o değil kızın çevreside gelip bana söylüyordu.

Bende bekaretine dokunmadım. Biraz elleyip öpüşüp ayrılmıştık.

• O kızdan zaten bir bok olmazdı x)

• 15 günü göze alarak yazıyorum. Kızlar efendi olan oğlanı değil orospu çocuğu olan oğlanı seçerler her zaman, çok zorlamamak lazım.

• 2 küfüre kendini limandan ayırdıysa tez vakitte batması yakındır , o seni hak etmemiş sen neden bunu düşünüp yüceltiyorsun ki
  • Yas kaç

• Astrofizikçi kullanıcısına yanıt
    Hocam unutamıyorum illa o olacak baska kimsi degil. Aşırı takıntılı bir insanım bu herşeyde böyle benim icin bu yüzden kendimden nefret ediyorum bu kafayla yasamak istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Eskiya falan degilim görebileceğin en aklı başında insanım ama kimse benimle dalga gecemez ilk kez hissettiğim duygularımı hiçe sayamaz kimse. Psikolojik olarak hepsini bitireceğim. Şimdi olmazsa ileride yapacagim pesini bırakmayacağım hicbirinin
    Harbıden agır vakaymıssın bu nedir. Kız hoslanmadıysa duygularını hıce sayar, bi saygısızlık etmedıgı surece bunda anormal durum yok doganın kanunu.bunu herkes yapıyor gayet normal bı durum.senın duyguların kımseye bı sey ıfade etmek zorunda degil. Liseli falansın herhalde olgunlas.toplum için tehlıke arz ediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 5 Mayıs 2018; 0:36:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.