Şimdi Ara

Beyler çok acil yardımınıza ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu kez gerçekten ciddi, ciddi bir kızla buluşucam yaklaşık 4 aydır konuştuğum bir kız var Trabzon'da oturuyor kışın İstanbula gelicek ama kıza öyle bir anlattımki kendimi kızla internette tanıştık gerçekten kaybetmek istemediğim bir kız güzel ve derdimden anlayan, tatlı bir kız ruhen kıza anlattıklarım tamamıyla doğru hani duygu bakımından vs.. ama vücut olarak sırf kız hayal kırıklığı yaşamasın bende üzülmeyeyim diye kendimi biraz abarttım kas bakımından boyumu söyledim ama kız çok güçlü olduğumu zannediyor fiziki özelliğim şu şekilde 172 Boy, 63 Kg ağırlık, ince kemikliyim kas var fakat fazla yok yani anlattığım kadar ince kemikli olmam yüzünde ayrı bir dertteyim yaşımdan ufak duruyorum biliyorum diyceksinizki ileride avantaj ama ben bu kızla bir kaç ay sonra buluşucam bakıcak kardeşi gibi duruyorum beni bırakıcak ya gerçekten istemiyorum 18 yaşındayım bu arada nasıl kemiklerimi irileştiririm, kas yaparım lütfen yardım en azından buluştuğumuzda biraz düzgün çıkayım karşısına boyumda nasıl uzar lütfen yardım bu forumda yabancı üyelerde var onlardan da rica ediyorum yerli, yabancı bütün üyeler lütfen yardım ya zaten kızlar hep beni kardeş igibi görüyor konuşmalarımdan hemen etkileniyorlar bir bakıyorlar ufak, tefeği kız diyor biz sonsuza kadar kardeş kalalım vallahi canım acıyor ya Telefon rehberim full kız hepsiyle ciddi ilişki kurmak için numaralarını aldım ve şuanda kardeş gibiyiz yardımınızı istiyorum beyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.