Şimdi Ara

beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erzurumun meşhur tatlarindandir. Aranizda duyan,yiyen var mi? Böyle bir mekandan beklentileriniz nelerdir? Fikirlerinizi bekliyorum.
     beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum

Edit: Erzurumluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 6 Eylül 2013; 9:33:05 >

• adres ver gelelim
  • cağ kebabını bilmeyen neden yaşıyormuş?
  • Konuyu bilmem ama mekan tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

erzurumun meşhur tatlarindandir. Aranizda duyan,yiyen var mi? Fikirlerinizi bekliyorum.
     beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum beyler ''cağ kebabi'' işi yapmayi düşünüyorum

İzmirde hep yerim harika bir lezzet eger dogru yerde acsrsan cok is yaparsin hangi sehirdesin

• izmir pinarbasinda babadan cag kebap var gercekten guzeldi orasi. Iyi Yapabilirseniz, iyi kazanirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Konuyu bilmem ama mekan tutar
    açarsan isim yapman lazım. yani işi layıkı ile yapman gerek.
    Gidipde erzurumda açma. Gürcükapı tarafında gel-gör ve koç cağ kebap var. erzurum dışında açacaksın onlardan bilgi almanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankara'nın en ünlü Erzurum Çağ Ketabı lokantalarından birinde çalıştım. Tek şis 8 TL ' ye satılıyordu hakikaten çok iyi para kazanılıyor.
  • ankarada düşünüyoruz.
    Kalitesinden şüphem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 5 Eylül 2013; 20:53:20 >
  • Hangi çağdan yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

izmir pinarbasinda babadan cag kebap var gercekten guzeldi orasi. Iyi Yapabilirseniz, iyi kazanirsiniz.

Oranın servisi güzel. Eti de lezzetliydi. Mezelerini ve ayranını da beğendim ama o gelen çiğ köfteler atom atom bir tanesi yedim, bir sürahi su içtim ardından.
  • Erzurumluyuz, iyi yerde açarsan tutar bu lezzet. Şahsen bayılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Depik -- 5 Eylül 2013; 21:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFaLc0nx

Hangi çağdan yapacaksınız

Yemedi çağ değil cağ fail
  • Daha once yemedim, pinarbasina gidince babadan a ugrayim tam olarak nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ankara'nın en ünlü Erzurum Çağ Ketabı lokantalarından birinde çalıştım. Tek şis 8 TL ' ye satılıyordu hakikaten çok iyi para kazanılıyor.

dedıgın yermı bılmıyorum ama ıyı kazık yedıgımı hıssetmıstım en 5-6 tane yıceksın kı karnın doysun oda nerden baksan 60 70 tl hesap demek kısı bası ,2 arkadas oturduk acıdım verdıgım paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Ankara'nın en ünlü Erzurum Çağ Ketabı lokantalarından birinde çalıştım. Tek şis 8 TL ' ye satılıyordu hakikaten çok iyi para kazanılıyor.

dedıgın yermı bılmıyorum ama ıyı kazık yedıgımı hıssetmıstım en 5-6 tane yıceksın kı karnın doysun oda nerden baksan 60 70 tl hesap demek kısı bası ,2 arkadas oturduk acıdım verdıgım paraya

Gülveren. ( Siteler'e girmeden solda ) Şimdiye kadar o fiyattan aşağı ödeyen görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Gülveren. ( Siteler'e girmeden solda ) Şimdiye kadar o fiyattan aşağı ödeyen görmedim.

Alıntıları Göster
    kardeşim pm atacaktım ama vazgeçtim , şöyle söyliyeyim ana tarafından erzurumluyum çağ kebabı da çok severim imkanın varsa gir kaçırma ama tam yatsı yemelik vakitte bunun da konusu açılmaz ki artık dükkanı açarsan 5 şiş yerim müseseden haberin olsun hangi şehir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

kardeşim pm atacaktım ama vazgeçtim , şöyle söyliyeyim ana tarafından erzurumluyum çağ kebabı da çok severim imkanın varsa gir kaçırma ama tam yatsı yemelik vakitte bunun da konusu açılmaz ki artık dükkanı açarsan 5 şiş yerim müseseden haberin olsun hangi şehir ?

Alıntıları Göster
    oldukça güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

ankara. Tabi ki yersin şirketten.
  • böyle bir mekandan beklentileriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.