Şimdi Ara

Beyler Bunların zararı Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler PAİNTEN YAPTIM DALGA GEÇMEYİN SORUM VAR ?

1.ASUS GTX 760IMDA YUVARLAK İÇİNDEKİ YERLERDE MAVİ KAB VARDI Nedir bu ? cıkartım BEN BUNU ZARARI VARMIDIR YOKMUDUR ?

2.ASUS GTX 760 KASA BAĞLI AMA SARIYLA YAPTIĞIM YERDE buyuk SARILAR ORDA Bİ ACIKLIK OLUŞUYO NEDİR BU ?

3.USB 3 PORTUMU BAĞLAYAMIYORUM ÖRNEK VERDİM CORSAİR 200R KASAM ARKA ÇALIŞIYOR ÖN ÇALIŞMIYOR

4.HARİCİ FANIM VAR ANAKARTA BAĞLICAM NEREYE BAĞLICAM FANLARIM BUNDAN http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-bcbr-12fb-r1-bc-120mm-mavi-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=58130

5.ASUS GTX 760 O ETİKETLERİN ZARI VARMI

ANAKARTIM ASUS M5A97 R2.0

DALGA GECMEYİN RESİMLER İCİN :)
     Beyler Bunların zararı Varmı ? Beyler Bunların zararı Varmı ? Beyler Bunların zararı Varmı ? Beyler Bunların zararı Varmı ?

• Gülmemek elde değil ama painte değil sorulara

Kaplar kutudayken kartın slotlarının zarar görmemesi için, kabı çıkartmassanız zaten takamassınız kartı.

Açıklık normal, size fazla geldiyse asusa mail atıp tasarımın değiştirilmesini söylemeniz gerek.

Çipsetinizin usb3.0 driverlarını yükleyin.

Anakart üstünde fan girişleri yazar, üstlerinde fan1 fan2 yazar, 3 yada 4 pin girişli oraya bağlayın.

Etiketlerden bişi olmaz.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    2 mavi kap dimi hocam minik ben nası montajı yaptım :S

arka usb 3.0 çalışıyor ve nereden yüklücem

anakart üstünden fan girişi yazmıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Gülmemek elde değil ama painte değil sorulara

Kaplar kutudayken kartın slotlarının zarar görmemesi için, kabı çıkartmassanız zaten takamassınız kartı.

Açıklık normal, size fazla geldiyse asusa mail atıp tasarımın değiştirilmesini söylemeniz gerek.

Çipsetinizin usb3.0 driverlarını yükleyin.

Anakart üstünde fan girişleri yazar, üstlerinde fan1 fan2 yazar, 3 yada 4 pin girişli oraya bağlayın.

Etiketlerden bişi olmaz.

HOCAM AMA ARKA USB 3.0 ÇALIŞIYO ÖN ÇALIŞMIYO SANIRIM KABLOSU YOK AMA HANGİ KABLO O YA :s

USB 3.0 Driverları nerde :S

• Kartın üstündeki boş slotlar SLI köprüsü takmak içindir, yani 2. bir kart takıp SLI yaptığınızda 2 kartı birbirine bağlamaya yarar.
    Kasanın ön panel USB3 girişini kullanabilmen için anakartın üzerindeki USB3 portuna kasanın ön paneline giden kabloyu takmalısın.
    Fanlarıda anakart üzerindeki 3 ve ya 4 pinli küçük fan soketlerine bağlayacaksın.

Resme Tıkla :  Beyler Bunların zararı Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 29 Ekim 2013; 17:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Kartın üstündeki boş slotlar SLI köprüsü takmak içindir, yani 2. bir kart takıp SLI yaptığınızda 2 kartı birbirine bağlamaya yarar.
    Kasanın ön panel USB3 girişini kullanabilmen için anakartın üzerindeki USB3 portuna kasanın ön paneline giden kabloyu takmalısın.
    Fanlarıda anakart üzerindeki 3 ve ya 4 pinli küçük fan soketlerine bağlayacaksın.

Resme Tıkla :  Beyler Bunların zararı Varmı ?

o zaman o mavi kapaklar ile gene kapayım usb3 portu gördüm gipi ama fanlar yok ortalıkda hocam ne 3 pin ne 4 pin var

•  Beyler Bunların zararı Varmı ?

Kasadan usb3 bağlantılarının olduğu kabloları anakartında yıldızla işaretlediğim yere takacaksın.

Edit: Arkadaş belirtmiş benimki evo modeliymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 29 Ekim 2013; 17:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resime tıkla tekrar üzerine yazdım. CHA Fan diye yazıyor zaten üzerlerinde, hatta biride USB3 portunun yanındaymış
    Anakartın kitapçığında da yazar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurunc -- 29 Ekim 2013; 17:17:39 >
  • quote:

Resime tıkla tekrar üzerine yazdım. CHA Fan diye yazıyor zaten üzerlerinde, hatta biride USB3 portunun yanındaymış
    Anakartın kitapçığında da yazar zaten.

hocam fan 4 pınlı o 3 pınli sanırsam
  • Farketmez orada plastik bir çentik var zaten ona geçecek şekilde tak sen çalışır.
  • quote:

Farketmez orada plastik bir çentik var zaten ona geçecek şekilde tak sen çalışır.

hocam USB.30 ÇALIŞIYOR AMA 1 ÇALIŞMADI 2 TANE VAR ZATEN NAPAYIM ŞEREFSİZ VATAN BANA BU YÜZDEN USB 3.0 BAĞLAMAMIŞ birde FANLAR TAKAYIM DEDİM OLMADI ŞİMDİ SORUN VAR GİDİP KASIYI SERVİSEMİ VERSEM

• Dur dur tamam fanın kablosu molexmiş, öyleyse anakarta bağlamana gerek yok.
    Güç kaynağından çıkan molex kablolar var ya aynı onun gibi, ona takacaksın çalışacak fanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.