Şimdi Ara

BEYLER BU VÜCUT GELİŞİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 14 yaşındayım lise 1 e yeni geçtim.hiç fitness salonuna gitmedim hiç vücut çalışmadım.
    kilom 63-65 arası boyum 1.75-1.76. ama ben vücudumun vücut geliştirmeye yatkın olduğunu düşünüyorum.
    sebze yemem et yerim yağlı yiyecekler cips daha çok ilgimi çeker ve hep böyle besledim sebze yemeğini 2-3 ayda bir belki yerim meyvalarla aram yok.
    evet gerekli bilgileri verdim sizce bu vücudu geliştirmeli miyim ??

BEYLER BU VÜCUT GELİŞİR Mİ BEYLER BU VÜCUT GELİŞİR Mİ

• Her vücut gelişir güzel kardeşim, ancak yaşın çok ufak henüz gelişim çağındasın buradan değilde gerçekten bu konunun uzmanı olan birine gidip sorsan daha iyi bilgi edinirsin. Sporun zararı olmaz diye düşünüyorum ancak VG senin yaşında biri için erken gibi geliyor. Yarın salona gideceğim spor hocama sorarım senin için.

Cips gibi şeyler de yeme oldukça sağlıksız, pakete girmiş hiçbir şeyi yeme en basiti. Vücut tipin gördüğüm kadarıyla ektomorf, sebze yemekleri senin için kısa vadede olmasada uzun vadede yararlı olur. Et tükettiğini söylemişsin, protein ağırlıklı beslenmen güzel ama bunların yanında öğünlerine pirinç ve bulgur gibi şeyleride ekle gelişim çağında olduğun için senin için bir zararı yok. Meyve tüketmemen eksi, günde 1-2 tane mevsim meyvelerinden yemelisin. Bunların yanında kuruyemiş ve kuru üzüm gibi şeylerden de tüket.

Unutmazsam yarın senin için bilgi alıp haberdar ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuysikletadam

Her vücut gelişir güzel kardeşim, ancak yaşın çok ufak henüz gelişim çağındasın buradan değilde gerçekten bu konunun uzmanı olan birine gidip sorsan daha iyi bilgi edinirsin. Sporun zararı olmaz diye düşünüyorum ancak VG senin yaşında biri için erken gibi geliyor. Yarın salona gideceğim spor hocama sorarım senin için.

Cips gibi şeyler de yeme oldukça sağlıksız, pakete girmiş hiçbir şeyi yeme en basiti. Vücut tipin gördüğüm kadarıyla ektomorf, sebze yemekleri senin için kısa vadede olmasada uzun vadede yararlı olur. Et tükettiğini söylemişsin, protein ağırlıklı beslenmen güzel ama bunların yanında öğünlerine pirinç ve bulgur gibi şeyleride ekle gelişim çağında olduğun için senin için bir zararı yok. Meyve tüketmemen eksi, günde 1-2 tane mevsim meyvelerinden yemelisin. Bunların yanında kuruyemiş ve kuru üzüm gibi şeylerden de tüket.

Unutmazsam yarın senin için bilgi alıp haberdar ederim

yarın hocana sorarsan çok memnun kalırım eğer soramazsanda canın sağolsun ama sormaya çalıştığın için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.